2018 yaz düğünlerinde uzak durmanız gereken 7 trend

Bohem
Bohem

Düğün mevsimi gelmişken siz siz olun, haberimizi okumadan hazırlıklara başlamayın!

Bir ''masal düğünü'' hayali, neredeyse her çiftin rüyalarını süslese de durum vahim... Şimdilerde nereye gitseniz aynı konsept, aynı renkler, aynı desenler... Romantizmi canlandırmanın tek yolu pembelerden mavilerden, çiçeklerden böceklerden geçmiyor; bunu aklınızın bir köşesine not edin. Aşk kokan bir düğün organizasyonu için, kendinizi ortaya koyun; özgün olun. Sağdan soldan fikir almayı bırakın ve popüler olan hiçbir düğün trendine yaklaşmayın.

Unutmayın; tek trend, sizin hayalleriniz doğrultusunda gerçekleştirdiklerinizdir... Siz siz olun, şu sıralar evlilik gibi bir planınız varsa haberimizi okumadan kollarınızı sıvamayın.

Hazırsanız başlayalım; 2018 yaz düğünlerinde uzak durmanız gereken 7 trend!

Bohem temalar...

                                    
                                    
                                    
                                    
                                    Şu göçebe hayata özenme faslı ne zaman bitecek bilinmez; ama kimse ne modada ne dekorasyonda bohemden vazgeçeceğe benzemiyor. Özellikle düğünlerde birkaç yıl önce başlayan bohem teması, şimdilerde oldukça klişe fikirlerin başında geliyor. Soft renkler, uzun salaş gelinlikler, ağaçlar arasına asılan sokak lambaları ve dahası... Bunlardan vazgeçme zamanı çoktan geldi.
Bohem temalar... Şu göçebe hayata özenme faslı ne zaman bitecek bilinmez; ama kimse ne modada ne dekorasyonda bohemden vazgeçeceğe benzemiyor. Özellikle düğünlerde birkaç yıl önce başlayan bohem teması, şimdilerde oldukça klişe fikirlerin başında geliyor. Soft renkler, uzun salaş gelinlikler, ağaçlar arasına asılan sokak lambaları ve dahası... Bunlardan vazgeçme zamanı çoktan geldi.
Şekerleme standları out!

                                    
                                    
                                    
                                    Organizasyonun bu kısmı ne düşünülerek ayrılıyor bilemiyoruz; ama o masaya dizilen şekerlemeler, gece sonuna kadar öylece durup bekler. Anlamsız, doğru; sanıyoruz renkli görüntüsüne aldanıp diziyorlar. Bu yaz planladığınız bir düğün organizasyonu varsa, şekerleme standları için boşa kendinizi yormayın; artık hepsi out.
Şekerleme standları out! Organizasyonun bu kısmı ne düşünülerek ayrılıyor bilemiyoruz; ama o masaya dizilen şekerlemeler, gece sonuna kadar öylece durup bekler. Anlamsız, doğru; sanıyoruz renkli görüntüsüne aldanıp diziyorlar. Bu yaz planladığınız bir düğün organizasyonu varsa, şekerleme standları için boşa kendinizi yormayın; artık hepsi out.
Çiçek taçlar

                                    
                                    
                                    
                                    
                                    Neredeyse bütün gelinlerin hayalidir bir prensese dönüşmek o özel gecede... Evet, haklısınız; çiçekler oldukça masum ve güzel görünmenize yardımcı oluyor. Ancak düğün yapıp saçlarına çiçek takmayan bir arkadaşınız daha kalmamıştır sanıyoruz; bir devrim yapın ve bu sevdadan vazgeçin. O özel geceyi, kendi tarzınızı yansıtacak farklı aksesuarlarla taçlandırmanız mümkün...
Çiçek taçlar Neredeyse bütün gelinlerin hayalidir bir prensese dönüşmek o özel gecede... Evet, haklısınız; çiçekler oldukça masum ve güzel görünmenize yardımcı oluyor. Ancak düğün yapıp saçlarına çiçek takmayan bir arkadaşınız daha kalmamıştır sanıyoruz; bir devrim yapın ve bu sevdadan vazgeçin. O özel geceyi, kendi tarzınızı yansıtacak farklı aksesuarlarla taçlandırmanız mümkün...
Pankartlar...

                                    
                                    
                                    
                                    Trend olmaya başladığı günden beri anlamsız ve oldukça itici olduğunu düşündüğüm düğün pankartları, sonunda out oldu. Lütfen, artık onlardan uzak durun.
Pankartlar... Trend olmaya başladığı günden beri anlamsız ve oldukça itici olduğunu düşündüğüm düğün pankartları, sonunda out oldu. Lütfen, artık onlardan uzak durun.
Çocukluk anılarından slayt...

                                    
                                    
                                    
                                    Neredeyse her düğünün başında verilen bu slayt şovu, eminim sizin de içinizi bayıyor; çok merak ederek seyretmediğiniz ortada... Uzun lafın kısası, bu yaz düğünlerinde bu sevdadan da vazgeçmek zorunda kalacaksınız.
Çocukluk anılarından slayt... Neredeyse her düğünün başında verilen bu slayt şovu, eminim sizin de içinizi bayıyor; çok merak ederek seyretmediğiniz ortada... Uzun lafın kısası, bu yaz düğünlerinde bu sevdadan da vazgeçmek zorunda kalacaksınız.
Pinterest'ten vazgeçin!

                                    
                                    
                                    
                                    Sosyal medya hayatın her alanında; artık düğün organizasyonları için dahi başkaları taklit ediliyor. Bu yüzden midir bilinmez; neredeyse büyün düğün organizasyonları birbirinin aynısı... En başında uyarmıştım; özgün olun, kendinizi düşünün. Siz nasılsanız, düğününüz de ruhunuzu yansıtsın.
Pinterest'ten vazgeçin! Sosyal medya hayatın her alanında; artık düğün organizasyonları için dahi başkaları taklit ediliyor. Bu yüzden midir bilinmez; neredeyse büyün düğün organizasyonları birbirinin aynısı... En başında uyarmıştım; özgün olun, kendinizi düşünün. Siz nasılsanız, düğününüz de ruhunuzu yansıtsın.
Sizce de onlardan vazgeçmenin vakti gelmedi mi?

                                    
                                    
                                    
                                    Düğün denince akla ilk olarak gelen şeylerden biridir konfetiler; sizce de artık bu klişeden vazgeçmenin zamanı gelmedi mi? Mümkünse biraz daha keyifli, eğlenceli ve şık aksesuarlar bulmaya çalışın. Parlak ışıklar, renkli kurdeleler, balonlar, ışıl ışıl aksesuarlar ve dahası her şey sizi bekliyor.
Sizce de onlardan vazgeçmenin vakti gelmedi mi? Düğün denince akla ilk olarak gelen şeylerden biridir konfetiler; sizce de artık bu klişeden vazgeçmenin zamanı gelmedi mi? Mümkünse biraz daha keyifli, eğlenceli ve şık aksesuarlar bulmaya çalışın. Parlak ışıklar, renkli kurdeleler, balonlar, ışıl ışıl aksesuarlar ve dahası her şey sizi bekliyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >