2020 yılına damga vurması beklenen Hollywood yapımı 10 film

Hollywood yapımı 10 film
Hollywood yapımı 10 film

Hollywood merkezli dev yapım şirketlerinin çekimlerini üstlenmek için sıraya girdiği, seyirciler tarafından sabırsızlıkla beklenen, 2020 yılında gösterime girecek filmlerin vizyon tarihleri birer birer açıklanmaya başlandı. Bu projeler arasında, yayınlandığı döneme damgasını vurmuş çizgi filmler, animasyonlar ve gişeleri alt üst eden devam filmleri de bulunuyor.

Şunun şurasında 2020 yılına ne kaldı? Göz açıp kapayıncaya kadar geçecek 2 yılın ardından bizleri birbirinden güzel filmler bekliyor olacak. Hollywood'un dev şirketleri ve yıldız oyuncular gösterime girecek filmler için şimdiden hazırlıklara başladı bile. Sizin için 2020 yılına damga vurması beklenen 10 filmi derledik.

1) Avatar 2 (18 aralık 2020)

Avatar serisinin 2009 yılında küresel bir fenomen haline gelen devam halkası; bu defa James Cameron'un yaratmış olduğu öykü evreninin hem kökenlerine iniyor hem de sınırlarını genişletmeyi hedefliyor. Filmin başrollerini ise, ilk filmden aşina olduğumuz Zoe Saldana, Sigourney Weaver ve Sam Worthington üstleniyor.

2) Fantastic Beasts and Where to Find Them 3 (3 Kasım 2020)

Fantastik canavarlar serisinin vizyona girdiği ilk günden itibaren büyük ilgi toplamasıi serinin devam filmlerinin de peşi sıra gelmesine sebep oldu. Toplamda 5 filmden oluşacağı ve 3. Filmin ise 2020 yılında yayınlanacağı bildirildi. Warner Bros. imzalı filmin çıkış tarihi itibari ile sinemaseverlerin dikkatini çekeceğe benziyor.

3) Hızlı ve öfkeli 9 ( 10 Nisan 2020)

Beyaz perdenin belki de en uzun serilerinden olan ve her yeni filmiyle dünya çapında ses getiren Hızlı ve Öfkeli serisinin 9. Filmi 2020 yılında gösterime girecek. Filmin başrol oyuncusu Vin Diesel katıldığı bir televizyon programında yaptığı açıklama ile filmin 9 ve 10. Serilerinin de çekileceğini, yönetmeninin Justin Lin olacağını söyledi. Açıklamasına devam eden ünlü yıldız, “Ne kadar heyecanlı olduğumu anlatamam. Sadece şunu söyleyebilirim: Şimdiye kadar Afrika’ya gitmemiştik. Bu eksiği kapatacağız’’ sözleriyle izleyicilerin heyecanını ikiye katladı.

4) Godzilla vs. Kong (22 mayıs 2020)

Holywood’un yapmaktan vazgeçemediği, devasa yaratıkların mücadelesini beyaz perdeye aktaran projelere bir yenisi daha ekleniyor. Sinemaseverlerin hayranlıkla izlediği karakterlerden ikisinin karşı karşıya geleceği film merakla beklenen yapımlar arasında şimdiden yerini almış gözüküyor. Yönetmen Adam Wingard film hakkında kısa bir ipucu vererek ‘’ diğer filmlerden ayrı olarak bu savaşın bir kazananı olacak’’ mesajını verdi.

5) Bad Boys For Life (17 Ocak 2020)

İlk filmi 1995 yılında gösterime girmiş aksiyon filminin 3. devam filmi olan Bad Boys For Life ismiyle 2020 yılında gösterime gireceği duyuruldu. Filmin başrolünde yine eski filmlerde olduğu gibi muhteşem ikili, Will Smith ve Martin Lawrence yer alacak.

6) Minions 2 (3 temmuz 2020)

2010’da vizyona giren Despicable Me filmiyle beyaz perdede başarı sağlayan minik sarı köleler, Minions 2 filmiyle yeniden görücüye çıkacak. Bu filmin de aileler ve çocuklar tarafından sevileceğini düşünüyoruz.

7) GI JOE (27 MART 2020)

Paramount nihayet G.I Joe için vizyon tarihinin 27 mart 2020 olarak belirlendiğini söyledi.

Filmin konusu ise, Cobra grubu tehlikeli yeni bir silahı ele geçirince, GI Joe ekibi onlara karşı koymak için tekrar göreve getirilir. D.J. Caruso’nun yönetmenliğini üstlendiği G.I. Joe efsanesinin üçüncü filminin senarist koltuğunda Josh Appelbaum oturuyor

8) Barbie (8 mayıs 2020)

Sony Pictures, Barbie filminin vizyon tarihini 8 mayıs 2020 olarak açıkladı. Anne Hathaway 'in Barbie'yi canlandıracağı filmin senaryosunu Lindsey Bira, Jenny Bicks, Kim Caramele, Diablo Cody, Bert V. Royal, Hilary Winston ve Schumer kaleme alıyor.Yönetmen koltuğunda ise Alethea Jones oturuyor. Filmde Barbieland'den yeterince kusursuz olmaması sebebiyle gerçek dünyaya gönderilen oyuncak bebeğin maceraları anlatılıyor.

9) Bios (2 ekim 2020)

Universal Pictures’ın yapımcılığını, yönetmenliğini ise Miguel Sapochnik’in yapacağı ve başrolde Tom Hanks’in yer alacağı bilim kurgu filmi Bios, 2020 yılında vizyonda olacak. Yıkım sonrası bir dünyada geçmekte olan bilim kurgu filmi bir robotu temel alıyor. Ölmekte olan yaratıcısının köpeğini korumak için yaratılan robot, bu sürede sevgiyi, dostluğu ve insan olmanın ne demek olduğunu keşfediyor.

10) Scooby (15 Mayıs 2020)

1969-1986 yılları arasında ABC televizyonunda yayınlanan bir çizgi dizi olan scooby, 4 arkadaş ve 1 köpeğin maceralarını konu almaktadır. Çizgi dizinin sinemaya uyarlanması düşünülürken beklenen duyuru Warner Bros. yapım şirketinden geldi

Warner Bros. yaptığı açıklama ile scooby filminin 15 Mayıs 2020 tarihinde vizyona gireceğini ve yönetmen olarak düşünülen Dax Shepard ile görüşmelerin sürdüğünü açıkladı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >