20'li yaşlardaysanız ve editörseniz, hayat gerçekten çok zor; yalnızca editörlerin anlayabileceği 9 durum

Cedric izleyenler bilir; eğer 8 yaşındaysanız ve aşıksanız hayat gerçekten zor olabiliyor. Bu gerçek kadar doğru bir şey daha var ki, 20'li yaşlarda bir editörseniz hayat oldukça zordur.

Hayata atılmak için okulu bitirip diploma almak yetmiyor; iş hayatı gerçek hayata atılmanın en can alıcı noktası. Özellikle seçilen meslek yaşamın her anını, karakteri, sosyal hayatınızı, giydiğiniz kıyafeti dahi etkiliyor. Bir doktor ya da mühendisin sosyal hayata ve dünyaya bakışıyla bir gazetecinin bakışı elbette aynı olmuyor. Biri hayata niceliksel bakarken diğeri daha niteliksel, duygusal ve soyut bakabiliyor.
İşte bir editörün dünyası!


Yazım hatalarını düzeltmek sizin işiniz!
Eş, dost tanımadan yapılan bütün yazım yanlışlarını düzeltme çabası halinde olursunuz.
Yazım hatalarını düzeltmek sizin işiniz! Eş, dost tanımadan yapılan bütün yazım yanlışlarını düzeltme çabası halinde olursunuz.
Kısmetinizi kapatan imla hataları 
Biriyle tanışıp elektrik alma kısmını atlattıktan sonra, çok daha can alıcı bir evre başlıyor; mesajlaşırken yapılan yazım yanlışları. Editörler için, belki de bu affedilmez bir hata. Birkaç kelime, karşınızdakini bir kalemde silmenize yetiyor. Siz yine de yalnız yaşlanma ihtimaline karşı  bu ayrıntılara çok takılmamaya bakın.
Kısmetinizi kapatan imla hataları Biriyle tanışıp elektrik alma kısmını atlattıktan sonra, çok daha can alıcı bir evre başlıyor; mesajlaşırken yapılan yazım yanlışları. Editörler için, belki de bu affedilmez bir hata. Birkaç kelime, karşınızdakini bir kalemde silmenize yetiyor. Siz yine de yalnız yaşlanma ihtimaline karşı bu ayrıntılara çok takılmamaya bakın.
Hayatın her anından haber yakalamaya çalışmak 
Eğer bir editörseniz, sabah gözünüzü açmaya görün; her olaydan bir haber değeri çıkarmaya çalışırsınız.
Hayatın her anından haber yakalamaya çalışmak Eğer bir editörseniz, sabah gözünüzü açmaya görün; her olaydan bir haber değeri çıkarmaya çalışırsınız.
"Ukala" olarak anlaşılma ihtimaliniz yüksek
Özellikle yeni girdiğiniz ortamlarda söylenen sözleri düzeltmeye çalışmak, önleyemediğiniz en kötü alışkanlıklarınızdan olunca "ukala" olarak tanımlanma ihtimaliniz oldukça yüksek.
"Ukala" olarak anlaşılma ihtimaliniz yüksek Özellikle yeni girdiğiniz ortamlarda söylenen sözleri düzeltmeye çalışmak, önleyemediğiniz en kötü alışkanlıklarınızdan olunca "ukala" olarak tanımlanma ihtimaliniz oldukça yüksek.
Kahve ve çay fincanlarıyla kurduğunuz ilişkiyi kimse anlayamaz
Tüm gün oturup yazmak zorunda kaldığınızda sürekli çay ya da kahve tüketmeye mahkum kalırsınız. Çay ve kahve fincanları, belki de avuçlarınızda sımsıkı tutup bırakmak istediğiniz en sevgili dostlarınızdır.
Kahve ve çay fincanlarıyla kurduğunuz ilişkiyi kimse anlayamaz Tüm gün oturup yazmak zorunda kaldığınızda sürekli çay ya da kahve tüketmeye mahkum kalırsınız. Çay ve kahve fincanları, belki de avuçlarınızda sımsıkı tutup bırakmak istediğiniz en sevgili dostlarınızdır.
Bilgisayar başında uyuklama işlemi başarıyla tamamlandı
Yazmak, hayatınızın her anında var olduğundan uykuya bile ayıracak vakit bulamadığınız zamanlar olur.
Bilgisayar başında uyuklama işlemi başarıyla tamamlandı Yazmak, hayatınızın her anında var olduğundan uykuya bile ayıracak vakit bulamadığınız zamanlar olur.
Kilo alma korkusu ve kilo problemi 
Tüm gün oturmak ve sürekli bir şeyler yemek, kilo probleminin hayatınızın baş rolünde bulunmasına neden olur.
Kilo alma korkusu ve kilo problemi Tüm gün oturmak ve sürekli bir şeyler yemek, kilo probleminin hayatınızın baş rolünde bulunmasına neden olur.
Hep düşünmeniz gerekir
Su içerken, tuvalete gittiğinizde, duşta, alışverişte sürekli düşünmek zorundasınızdır; buna mecbur hissedersiniz.
Hep düşünmeniz gerekir Su içerken, tuvalete gittiğinizde, duşta, alışverişte sürekli düşünmek zorundasınızdır; buna mecbur hissedersiniz.
Her işi oturduğun yerden yapma alışkanlığı
Ne alışverişe ne kendinizle ilgilenmeye vakit bulamadığınızdan her şeyi iş yerindeki masanızdan halletmek zorundasınızdır; bu yüzden online alış veriş siteleri ve kargocular ile arkadaş olmaya da mahkumsunuzdur.
Her işi oturduğun yerden yapma alışkanlığı Ne alışverişe ne kendinizle ilgilenmeye vakit bulamadığınızdan her şeyi iş yerindeki masanızdan halletmek zorundasınızdır; bu yüzden online alış veriş siteleri ve kargocular ile arkadaş olmaya da mahkumsunuzdur.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >