20’li yaşlarını geride bırakanların çok iyi anlayacağı durumlar

Gençlik çok hızlı geçiyor ve geriye kocaman bir pişmanlıklar kalıyor.

20'li yaşlarda yapılan hatalar, gelecek yaşlarda pişmanlık yaşamanıza neden olabilir. Neredeyse 20'li yaşlarını geride bırakan tüm bireylerin başından geçen ilginç durumlar;
Garip kıyafetler
Gençlik yıllarında, moda uğruna ilginç kıyafet ve aksesuar kullananların sayısı azımsanmayacak kadar fazladır.
Garip kıyafetler Gençlik yıllarında, moda uğruna ilginç kıyafet ve aksesuar kullananların sayısı azımsanmayacak kadar fazladır.
Saplantılı boyutunda hayranlıklar
Gençler bir şarkıcıya, futbolcuya ya da okulundan birine saplantı boyutunda ilgi duyabilir. Özellikle ünlü birine hayranlık duyuluyorsa, o yıllarda hayattaki en büyük ideal beğendiği insanla günün birinde tanışmak olur.
Saplantılı boyutunda hayranlıklar Gençler bir şarkıcıya, futbolcuya ya da okulundan birine saplantı boyutunda ilgi duyabilir. Özellikle ünlü birine hayranlık duyuluyorsa, o yıllarda hayattaki en büyük ideal beğendiği insanla günün birinde tanışmak olur.
Herkes suçlu
20'li yaşlarını geçiren birey, başına gelen en ufak aksaklıkta kendisi hariç herkesi suçlayabilme potansiyeline sahiptir.
Herkes suçlu 20'li yaşlarını geçiren birey, başına gelen en ufak aksaklıkta kendisi hariç herkesi suçlayabilme potansiyeline sahiptir.
Kıyaslayıp dururlar
Gençler yaşadıkları her şeyi kıyaslamaya bayılır. 20'li yaşlardakiler genellikle kendi hayatlarını her zaman çok basit görür ve etraflarındaki insanların yaşamlarını kıskanırlar.
Kıyaslayıp dururlar Gençler yaşadıkları her şeyi kıyaslamaya bayılır. 20'li yaşlardakiler genellikle kendi hayatlarını her zaman çok basit görür ve etraflarındaki insanların yaşamlarını kıskanırlar.
“Herkes bana baksın”
Gençler; okulda, iş yerinde ya da okulda herkesin ilgisini çekmek için uğraşıp dururlar.
“Herkes bana baksın” Gençler; okulda, iş yerinde ya da okulda herkesin ilgisini çekmek için uğraşıp dururlar.
Erosu beklerken!
Gençlik yıllarında birçok insan aşık olmak ister. Bu nedenle karşısındakinin kim olduğuna bakmadan, gönlünü kaptırabilme potansiyeline sahiptir.
Erosu beklerken! Gençlik yıllarında birçok insan aşık olmak ister. Bu nedenle karşısındakinin kim olduğuna bakmadan, gönlünü kaptırabilme potansiyeline sahiptir.
Okuldan sıkılmak
Hayatın en güzel yıllarının öğrenciyken geçtiği, bu yıllarda fark edilmez. Bu nedenle neredeyse tüm gençler mezun olup, iş hayatına atılmak ister.
Okuldan sıkılmak Hayatın en güzel yıllarının öğrenciyken geçtiği, bu yıllarda fark edilmez. Bu nedenle neredeyse tüm gençler mezun olup, iş hayatına atılmak ister.
Dünya turu hayali
Gençlerin en büyük hayallerinden biri de dünya turuna çıkmaktır. Ancak bu yıllarda yeteri kadar paraları olmayan gençler, gerekli cesareti bulamaz. Bu cesareti bulamadıkları için planlarını ileriki yıllara ötelerler. Ancak zaman geçer bu hayaller ertelenip durur.
Dünya turu hayali Gençlerin en büyük hayallerinden biri de dünya turuna çıkmaktır. Ancak bu yıllarda yeteri kadar paraları olmayan gençler, gerekli cesareti bulamaz. Bu cesareti bulamadıkları için planlarını ileriki yıllara ötelerler. Ancak zaman geçer bu hayaller ertelenip durur.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >