22 Ekim Pazartesi akşamı reyting sonuçları açıklandı: Söz, Çukur ve MasterChef reytingleri

Reyting sonuçları
Reyting sonuçları

Çukur, Söz rekabetine MasterChef de dahil oldu. 22 Ekim Pazartesi akşamı rekabet eden tüm programların reyting sonuçları merakla bekleniyor. İşte 22 Ekim Pazartesi reyting sonuçlarına ilişkin bilgiler!

Pazartesi akşamları Show TV’de Çukur, Star TV’de Söz, Fox TV’de Yasak Elma dizileri yayınlanıyor. Pazartesi akşamlarının reyting yarışına, bir de TV8 kanalındaki MasterChef programı da dahil oldu. Reytinglerde üst sıralarda yer alan yapımlar, her hafta kıyasıya mücadele ediyor. Peki, 22 Ekim reyting sonuçlarında kim birinci oldu?

15 Ekim Pazartesi akşamı, Çukur dizisi reyting yarışında birinci sırayı kimseye vermedi.

8 Ekim Pazartesi akşamının reyting sonuçlarında AB, ABC ve TOTAL grubunda Çukur dizisi birinci sırayı yine kimseye bırakmadı.

Birçok dizinin aynı saatlerde ekrana geldiği 1 Ekim Pazartesi akşamında da, reyting şampiyonu Çukur dizisi oldu. Çukur'u ikinci sırada Söz takip ederken Yasak Elma dizisi ise 4'üncü sırada yer aldı.

Reyting nedir, nasıl ölçülür?

İzlenme payına göre değerlendirilen ve AGB tarafından 1988 yılından beri gerçekleştirilen ölçme olayı reyting, yaklaşık 2200 haneye yerleştirilen ve bizler tarafından bilinmeyen reyting ölçme cihazları o gece ya da o gün en fazla izlenen programları liste halinde ortaya koyuyor.

Reyting izleyiciyi etkileyen bir durum değil. Takip eden kitleye bir getirisi ya da faydası yok. Reyting ölçme işlemi reklam şirketlerinin işlerini kolaylaştırıyor. Milyonlar tarafından takip edilen bir dizi reklam şirketleri ile anlaşarak o dizinin kanalına reklam teklifi sunuyor ve böylece daha fazla kitleye bu şekilde hitap ediyor.

Çukur dizisi, 22 Ekim Pazartesi akşamı da reyting yarışının birincisi olup ilk sırayı kimseye bırakmadı.

İşte 22 Ekim Pazartesi akşamı reyting sonuçları!

22 Ekim Pazartesi ABC Grubu
22 Ekim Pazartesi ABC Grubu
Çukur dizisi son bölümde ne oldu?
Koçovalılar ile Karakuzuların artık ortak bir düşmanı vardır. Bu sırada farklı odalarda tutulan Cumali ile Çeto, birbirlerinin kim olduğunu bilmeden kader ortağına dönüşecekti. Çukur’da ise Mete’nin hastanelik olması Celasun için bardağı taşıran son damladır. Meke’ye karşı öfkesi büyüyen Celasun ile Meke’nin yüzleşmesi adrenalin dozunu yükseltir. Bu sırada Yamaç, Aliço’dan da yardım isteyerek Vartolu, Medet, Metin ve Kemal ile birlikte Cumali’yi kurtarmak için planlarını harekete geçirir Ancak hedeflerine ulaşmaları o kadar kolay olmaz. Mahsun ve Ersoy’un Çeto’yu kurtarmak için yaptığı plan, beklenmedik bir anda iki kişinin daha hayatını tehlikeye sokar.
Çukur dizisi son bölümde ne oldu? Koçovalılar ile Karakuzuların artık ortak bir düşmanı vardır. Bu sırada farklı odalarda tutulan Cumali ile Çeto, birbirlerinin kim olduğunu bilmeden kader ortağına dönüşecekti. Çukur’da ise Mete’nin hastanelik olması Celasun için bardağı taşıran son damladır. Meke’ye karşı öfkesi büyüyen Celasun ile Meke’nin yüzleşmesi adrenalin dozunu yükseltir. Bu sırada Yamaç, Aliço’dan da yardım isteyerek Vartolu, Medet, Metin ve Kemal ile birlikte Cumali’yi kurtarmak için planlarını harekete geçirir Ancak hedeflerine ulaşmaları o kadar kolay olmaz. Mahsun ve Ersoy’un Çeto’yu kurtarmak için yaptığı plan, beklenmedik bir anda iki kişinin daha hayatını tehlikeye sokar.
AB Grubu
AB Grubu
Söz dizisinin son bölümünde ne oldu?
Tim uğruna kendini feda ederek Kasap Dragan’ın hain tuzağına düşen Yavuz işkence altındadır. Tim ise başarılı bir operasyon sonucu Erdal’ı almış ve dönüş için harekete geçmiştir. Dragan, Yavuz’u öldürmek için planlar yaparken Nisan tarafından Erdal’ı geri alması istenir. Dragan’ın tek bir kozu vardır o da Yavuz. Ama Yavuz’u sağ olarak Tim’e geri vermeye de niyeti yoktur.
Söz dizisinin son bölümünde ne oldu? Tim uğruna kendini feda ederek Kasap Dragan’ın hain tuzağına düşen Yavuz işkence altındadır. Tim ise başarılı bir operasyon sonucu Erdal’ı almış ve dönüş için harekete geçmiştir. Dragan, Yavuz’u öldürmek için planlar yaparken Nisan tarafından Erdal’ı geri alması istenir. Dragan’ın tek bir kozu vardır o da Yavuz. Ama Yavuz’u sağ olarak Tim’e geri vermeye de niyeti yoktur.
Total Grubu
Total Grubu
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >