24 Kasım: 10 başlıkta Türkiye ve dünya gündemi

Cumhurbaşkanı Erdoğan
Cumhurbaşkanı Erdoğan

Mısırda camiye bombalı saldırı... 24 Kasım'da Türkiye ve dünyada neler yaşandı? 10 başlıkta günü özetlediğimiz haberi inceleyin...

24 Kasım'daki Türkiye ve dünya gündeminin dikkat çeken 10 başlığının listelendiği haberimizde, Mısır'da camiye bombalı saldırıdan RTÜK'ten Beyaz Futbol'a darbeye kadar birçok dikkat çeken detay yer alıyor.

İşte GZT editörlerinin seçtiği günün öne çıkan 10 haberi:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya’nın Soçi kentindeki zirveden dönerken uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı.

                                    
                                    Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Türkiye, Rusya ve İran, Astana süreciyle belirli bir mesafe kat ettik. Bu süreçte ABD ve koalisyon ortaklarının ne yaptıklarına, ne yapacaklarına da bakmak gerekiyor. Bir yanda çözüme yönelik belirli adımlar atılırken, diğer yanda ise ABD’nin Suriye’ye neredeyse 4 bin TIR zırhlı, tank, top, ağır silahlar soktuğunu görüyoruz” dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya’nın Soçi kentindeki zirveden dönerken uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Türkiye, Rusya ve İran, Astana süreciyle belirli bir mesafe kat ettik. Bu süreçte ABD ve koalisyon ortaklarının ne yaptıklarına, ne yapacaklarına da bakmak gerekiyor. Bir yanda çözüme yönelik belirli adımlar atılırken, diğer yanda ise ABD’nin Suriye’ye neredeyse 4 bin TIR zırhlı, tank, top, ağır silahlar soktuğunu görüyoruz” dedi.
 Uzman Çavuş yaşam mücadelesini kaybetti

                                    
                                    Şehit Aykut Kazar Şırnak'ta katıldığı operasyonda kayalıklardan düşerek ağır yaralanmıştı. 10 gündür tedavi gören Uzman Çavuş yaşam mücadelesini kaybetti. Ayrıca şehidimizin 1999 yılında gerçekleşen Gölcük depreminde babasını kaybettiği ve kendisinin de 3 saat sonra enkaz altından çıkarıldığı öğrenildi.
Uzman Çavuş yaşam mücadelesini kaybetti Şehit Aykut Kazar Şırnak'ta katıldığı operasyonda kayalıklardan düşerek ağır yaralanmıştı. 10 gündür tedavi gören Uzman Çavuş yaşam mücadelesini kaybetti. Ayrıca şehidimizin 1999 yılında gerçekleşen Gölcük depreminde babasını kaybettiği ve kendisinin de 3 saat sonra enkaz altından çıkarıldığı öğrenildi.
Mısır'da camiye bombalı saldırı

                                    Mısır'ın Sina eyaletine bağlı Ariş kentinde bir camiye bombalı ve silahlı saldırı düzenlendi. Meydana gelen patlamada ilk belirlemelere göre, 200 kişi yaşamını yitirdi.
Mısır'da camiye bombalı saldırı Mısır'ın Sina eyaletine bağlı Ariş kentinde bir camiye bombalı ve silahlı saldırı düzenlendi. Meydana gelen patlamada ilk belirlemelere göre, 200 kişi yaşamını yitirdi.
RTÜK'ten Beyaz Futbol'a darbe: Ceza yağdı

                                    
                                    RTÜK, Beyaz TV'ye ceza yağdırdı. Rasim Ozan Kütahyalı'nın skandal sözleri sebebiyle Beyaz TV'ye 5 kez program durdurma ve para cezası verdi.
RTÜK'ten Beyaz Futbol'a darbe: Ceza yağdı RTÜK, Beyaz TV'ye ceza yağdırdı. Rasim Ozan Kütahyalı'nın skandal sözleri sebebiyle Beyaz TV'ye 5 kez program durdurma ve para cezası verdi.
 Tudor Hırvat basınına konuştu

                                    
                                    Ülkesi Hırvat basınına konuşan Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, her şeyin yolunda olduğunu ve Başakşehir maçının bir kaza olduğunu söyledi.
Tudor Hırvat basınına konuştu Ülkesi Hırvat basınına konuşan Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, her şeyin yolunda olduğunu ve Başakşehir maçının bir kaza olduğunu söyledi.
 FIFA Başkanı açıkladı: Tolgay Milli Takım'da oynayabilecek mi?

                                    
                                    İstanbul'da düzenlenen Futbol Zirvesi'nde basın mensuplarıyla bir araya gelen FIFA Başkanı, Tolgay'ın Milli Takım geleceği ile alakalı dikkat çeken bir değerlendirme yaptı.
FIFA Başkanı açıkladı: Tolgay Milli Takım'da oynayabilecek mi? İstanbul'da düzenlenen Futbol Zirvesi'nde basın mensuplarıyla bir araya gelen FIFA Başkanı, Tolgay'ın Milli Takım geleceği ile alakalı dikkat çeken bir değerlendirme yaptı.
Oğuzhan Özyakup'un serbest kalma bedeli şaşırttı

                                    
                                    Sosyal medyada 150 bin avro esprilerinin yapıldığı Oğuzhan Özyakup'un serbest kalma bedeli belli oldu. Özyakup için belirlenen rakam siyah beyazlı taraftarları şaşırttı.
Oğuzhan Özyakup'un serbest kalma bedeli şaşırttı Sosyal medyada 150 bin avro esprilerinin yapıldığı Oğuzhan Özyakup'un serbest kalma bedeli belli oldu. Özyakup için belirlenen rakam siyah beyazlı taraftarları şaşırttı.
 Eski Samsung telefonlara Android Oreo güncellemesi geliyor

                                    
                                    Samsung, bundan iki yıl önce duyurulan ve satışa sunulan Galaxy S6 modeli için Android Oreo güncellemesi hazırlıyor. Güncellemenin ne zaman gerçekleşeceği ise şimdilik belli değil.
Eski Samsung telefonlara Android Oreo güncellemesi geliyor Samsung, bundan iki yıl önce duyurulan ve satışa sunulan Galaxy S6 modeli için Android Oreo güncellemesi hazırlıyor. Güncellemenin ne zaman gerçekleşeceği ise şimdilik belli değil.
Toyota'nın arkadaş robotu 'Kirobo Mini' satışa sunuldu

                                    
                                    Uzayda konuşan ilk robot olarak tarihe geçen robot Kirobo'nun küçük versiyonu 'Kirobo Mini', 42 bin 984 yen fiyatıyla Japonya'da satışa sunuldu.
Toyota'nın arkadaş robotu 'Kirobo Mini' satışa sunuldu Uzayda konuşan ilk robot olarak tarihe geçen robot Kirobo'nun küçük versiyonu 'Kirobo Mini', 42 bin 984 yen fiyatıyla Japonya'da satışa sunuldu.
Twitter'a "Yer İmleri" özelliği ekleniyor

                                    
                                    Twitter, yakın zamanda sisteme "Yer İmleri" özelliğini dahil ediyor. Böylece artık kullanıcılar tweet'leri kaydedip daha sonradan görüntüleyebilecek.
Twitter'a "Yer İmleri" özelliği ekleniyor Twitter, yakın zamanda sisteme "Yer İmleri" özelliğini dahil ediyor. Böylece artık kullanıcılar tweet'leri kaydedip daha sonradan görüntüleyebilecek.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >