29 Ekim Pazartesi akşamı reyting sonuçları açıklandı: Söz, Çukur ve MasterChef reytingleri

29 Ekim reyting sonuçları açıklandı
29 Ekim reyting sonuçları açıklandı

Çukur, Söz rekabetine MasterChef de dahil oldu. 29 Ekim Pazartesi akşamı rekabet eden tüm programların reyting sonuçları merakla bekleniyor. İşte 29 Ekim Pazartesi reyting sonuçlarına ilişkin bilgiler!

Pazartesi akşamları Show TV’de Çukur, Star TV’de Söz, Fox TV’de Yasak Elma dizileri yayınlanıyor. Pazartesi akşamlarının reyting yarışına, bir de TV8 kanalındaki MasterChef programı da dahil oldu. Reytinglerde üst sıralarda yer alan yapımlar, her hafta kıyasıya mücadele ediyor. Peki, 29 Ekim reyting sonuçlarında kim birinci oldu?

Reyting nedir, nasıl ölçülür?

İzlenme payına göre değerlendirilen ve AGB tarafından 1988 yılından beri gerçekleştirilen ölçme olayı reyting, yaklaşık 2200 haneye yerleştirilen ve bizler tarafından bilinmeyen reyting ölçme cihazları o gece ya da o gün en fazla izlenen programları liste halinde ortaya koyuyor.

Reyting izleyiciyi etkileyen bir durum değil. Takip eden kitleye bir getirisi ya da faydası yok. Reyting ölçme işlemi reklam şirketlerinin işlerini kolaylaştırıyor. Milyonlar tarafından takip edilen bir dizi reklam şirketleri ile anlaşarak o dizinin kanalına reklam teklifi sunuyor ve böylece daha fazla kitleye bu şekilde hitap ediyor.

TOTAL

                                    TOTAL'de Çukur dizisi birinci sırada yer aldı. TOTAL puan türünde 24.84 share alan Çukur birinci sırada, 17.81 share alan Söz ikinci sırada, 13.39 share alan Yasak Elma beşinci sırada yer aldı.
TOTAL TOTAL'de Çukur dizisi birinci sırada yer aldı. TOTAL puan türünde 24.84 share alan Çukur birinci sırada, 17.81 share alan Söz ikinci sırada, 13.39 share alan Yasak Elma beşinci sırada yer aldı.
AB

                                    Çukur, AB grubunda birinci sırayı kimseye bırakmadı.
AB Çukur, AB grubunda birinci sırayı kimseye bırakmadı.
Geçen hafta ne olmuştu?

                                    22 Ekim reyting sonuçları açıklandı. Total puan türünde Çukur 26.14 share alaran birinci, Söz 18.41 share alarak ikinci, Yasak Elma 13.34 share alarak beşinci oldu. ABC puan türünde 28.61 share alan Çukur birinci sırada, 14.42 share alan Söz dördüncü sırada, 12.45 share alan Yasak Elma beşinci sırada yer aldı. AB puan türünde zirvenin sahibi 26.22 share alan Çukur oldu.
Geçen hafta ne olmuştu? 22 Ekim reyting sonuçları açıklandı. Total puan türünde Çukur 26.14 share alaran birinci, Söz 18.41 share alarak ikinci, Yasak Elma 13.34 share alarak beşinci oldu. ABC puan türünde 28.61 share alan Çukur birinci sırada, 14.42 share alan Söz dördüncü sırada, 12.45 share alan Yasak Elma beşinci sırada yer aldı. AB puan türünde zirvenin sahibi 26.22 share alan Çukur oldu.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >