3 Adam'dan Yol Arkadaşım bu haftadan itibaren vizyonda

vizyondakiler
vizyondakiler

Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 3 yeni film vizyona girecek. 3 Adam ekibinin yeni filmi Yol Arkadaşım'da bu haftadan itibaren vizyonda olacak.

Türkiye'deki sinema salonlarında yeni filmler vizyona girecek.

3 Adam olarak tanıdığımız İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç'un yeni filmi Yol Arkadaşım ve Altın Koza ödüllü film İşe Yarar Bir Şey bu haftadan itibaren vizyonda olacak.

Ben aksiyon filmi arıyorum diyenler için ise; Taika Waititi'nin yönetmenliğini üstlendiği haftanın aksiyon filmi "Thor: Ragnarok"da seyircisini bekliyor.

İşe Yarar Bir Şey

Pelin Esmer'in yönetmenliğini yaptığı "İşe Yarar Bir Şey" adlı filmde; Başak Köklükaya, Öykü Karayel, Yiğit Özşener, Ayşenil Şamlıoğlu ve Berfu Öngören rol aldı.

Yönetmen Pelin Esmer'in senaryosunu Barış Bıçakçı ile birlikte kaleme aldığı dram türündeki film; bir tren yolculuğunda tanışan iki genç kadının, kendi ölümünü gözleyen bir adam ile kesişen hikayelerini konu ediniyor.

Yol Arkadaşım

Thor: Ragnarok

Taika Waititi'nin yönetmenliğini üstlendiği haftanın aksiyon filmi "Thor: Ragnarok"da, Chris Hemsworth, Tom Hiddleston, Mark Ruffalo, Cate Blanchett, Anthony Hopkins, Benedict Cumberbatch, Idris Elba, Jeff Goldblum, Tessa Thompson ve Karl Urban gibi isimler rol aldı.

Eric Pearson ve Christopher Yost'un senaryosunu birlikte kaleme aldığı film, "Asgard" medeniyetini kurtarmak adına zorlu bir mücadeleye giren Thor'un macerasını anlatıyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >