3 gündür kayıp olarak aranan Ceylin’den kötü haber

Ceylin Atik.
Ceylin Atik.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında kayıp olarak aranan Ceylin Atik’le ilgili flaş bir gelişme yaşandı.

İzmir’in Ödemiş İlçesi’nde cumartesi günü kaçırılan 10 yaşındaki Ceylin Atik’ten kötü haber geldi. Cumartesi günü sokakta oyun oynayan Ceylin’in kaybolduğunu fark eden aile, evlatlarını aramaya başladı. Kısa bir süre sonra ise Ceylin’in dedesi Mustafa Atik’in telefonuna bir mesaj geldi.

“Kızınız elimizde”

Gelen mesajda, “Kızınız elimizde bizden haber bekleyin. Polise haber vermeyin. Verirseniz öldürürüz. Takipteyiz" ifadeleri yer aldı. Mesajın ardından aile polise başvurdu.

“Ceylin benim evime geldi”

Yapılan araştırmada çocuğun oyun oynarken evlerine hemen karşısındaki apartmana kısa bir süreliğine girip, çıktığı kamera kayıtlarıyla tespit edildi. Çocuğun arandığını duyan komşu, aileye “Ceylin benim evime geldi su istedi” dedi.

Akraba oldukları tespit edildi

Emniyet güçlerinin yaptığı araştırmada dedeye mesaj atan kişiyle, çocuğun evine gidip su istediği kişinin akraba olduğu tespit edildi. Mesaj atan kişinin, çocuğun su içtiği iddia edilen evde yaşayan kadının yeğeni olduğu belirtildi.

Görgü tanıdığı ortaya çıktı

Ancak mesaj attığı iddia edilen kişi suçlamaları reddetti ve telefonunun hattını bir süre önce kırıp attığını belirtti. Çelişkili ifadelerden şüphelenen aile, Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katıldı. S.T’nin yaşadığı evin önünde yayın yapıldığı sırada bir görgü tanığı ortaya çıktı.

Görgü tanığı takip etmiş

Konuşma güçlüğü çeken şahıs, işaretlerle cumartesi günü çocuğun bir adam tarafından kaçırılıp söz konusu eve zorla sokulduğunu anlattı. Görgü tanığı çocuğu kaçıran kişiyi bisikletle takip ettiğini belirtti.

Cenaze aracı umutları tüketti

Yayın sırasında önce emniyet güçleri ardından sağlık görevlileri evin önüne geldi. Bir süre sonra etrafa olay yeri inceleme bandı çekildi ve sokağa toma getirildi. Herkes güzel haber beklerken evin önüne gelen cenaze aracı umutları tüketti.

"Ceylin'i sandıkta saklamışlar"

Güvenlik güçleri Ceylin’in cansız bedenine ulaştı. Komşu S.T.’nin ilk ifadesinde, “Ceylin yere düştü öldü. Ben de korktum sandığa sakladım” dediği ileri sürüldü. Olayla ilgili S.T ve eşi gözaltına alındı. Ceylin’in ölümü tüm Ödemiş’i sokağa döktü. Ödemişliler Ceylin’in ölü bulunduğu S.T’nin evi önünde olay çıkardı. Polis havaya ateş ederek kalabalığı dağıtmaya çalıştı. Kalabalık içerisinden bir kişi seçildi ve eve alındı. Güvenlik güçleri bu şekilde S.T'nin evde olmadığını kalabalığa ispat etmiş oldu.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >