3 kez kanseri yendi, yeniden yakalandı: Neslican Tay'a destek çağrısı gittikçe büyüyor

Neslican Tay.
Neslican Tay.

Kanserle mücadelesini tüm Türkiye'ye duyuran ve üç kez kanseri yenen Neslican Tay, yoğun bakıma kaldırıldı. Kan ihtiyacı olan Tay için sosyal medyadan yardım kampanyası başlatıldı.

Kansere karşı mücadelenin simge isimlerinden biri olan Neslican Tay, üç kez kanseri yenmesinin ardından yeniden hastalandı. Dördüncü kez kanserle mücadele eden Tay'ın yoğun bakıma kaldırıldığı belirtildi.

Hastaneden açıklama yapıldı

Neslican Tay'ın bacağındaki tümör nedeniyle 2018'de bacağı kesildi. Üç kez kanseri yenen Tay, dördüncü kez kansere yakalandığını ve savaşına devam edeceğini duyurmuştu.

Ancak Neslican Tay'ın yoğun bakıma kaldırıldığı ve kan ihtiyacı olduğu belirtildi. Bunun üzerine sosyal medya üzerinden bir yardım kampanyası başlatıldı.

Hastaneden açıklama yapıldı

Sosyal medyadan Neslican Tay için başlatılan yardım kampanyasının ardından tedavi gördüğü hastaneden bir açıklama yapıldı.

Açıklamada, ''Neslican Tay için değerli hocalarımız ve ekip arkadaşlarımız elinden geleni yapıyor. İnşallah Neslican bir kez daha ne kadar güçlü olduğunu bizlere gösterecek'' denildi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >