3 sezondur yayında olan efsane dizi dün akşam final yaptı

kırgın çiçekler

3 sezondur devam eden efsane dizi, reytingleri düşünce final kararı aldı.

3 sezondur devam eden Kırgın Çiçekler dizisi dün akşam itibariyle final yaptı. Entrikalı sahneleriyle dikkat çeken dizinin bu sezon reytingleri oldukça düşmüştü.

Final bölümünde ne oldu?
Kızlar polisten kaçarken, Songül direksiyonun hakimiyetini kaybeder. Korkunç bir trafik kazası geçirerek hastaneye kaldırılırlar. Haberi alan herkes hastaneye koşar. Kızlar birer birer kendine gelirken, Songül'ün durumu kritiktir… Ölüm tehlikesi olduğunu öğrenince şok yaşarlar… Hastaneye gelen Ali taburcu olduklarında tutuklanacaklarını bildiği için çok üzgündür… Kızlar yolun sonuna geldiklerini fark eder…
Final bölümünde ne oldu? Kızlar polisten kaçarken, Songül direksiyonun hakimiyetini kaybeder. Korkunç bir trafik kazası geçirerek hastaneye kaldırılırlar. Haberi alan herkes hastaneye koşar. Kızlar birer birer kendine gelirken, Songül'ün durumu kritiktir… Ölüm tehlikesi olduğunu öğrenince şok yaşarlar… Hastaneye gelen Ali taburcu olduklarında tutuklanacaklarını bildiği için çok üzgündür… Kızlar yolun sonuna geldiklerini fark eder…
113 bölüm sürdü
113 bölüm süren dizide yetimhanede büyüyen 5 genç kızın yaşadıkları olaylar entrikalı bir dille anlatılıyordu. Dizinin final bölümünde Eylül karakteri Ali karakteri ile evlendi. Songül'ün ise 5 yaşına gelen bir kızı oldu.
113 bölüm sürdü 113 bölüm süren dizide yetimhanede büyüyen 5 genç kızın yaşadıkları olaylar entrikalı bir dille anlatılıyordu. Dizinin final bölümünde Eylül karakteri Ali karakteri ile evlendi. Songül'ün ise 5 yaşına gelen bir kızı oldu.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >