30 kilo veren ünlü oyuncunun son halini görenler şoke oluyor!

Diriliş
Diriliş

Verdiği kilolarla gündem olan ünlü oyuncuyu görenler tanıyamıyor!

30 kilo veren ünlü oyuncu Hasan Küçükçetin, TRT 1 ekranlarının efsane dizisi Diriliş Ertuğrul'un kadrosuna dahil oldu. Sevilen oyuncu, dizide Altun Aba karakterine hayat vermeye hazırlanıyor.

Diriliş'e yeni oyuncu!
Ünlü oyuncu Hasan Küçükçetin, TRT 1'in reyting rekortmeni 'Diriliş Ertuğrul' dizisinin kadrosuna dahil oldu.
Diriliş'e yeni oyuncu! Ünlü oyuncu Hasan Küçükçetin, TRT 1'in reyting rekortmeni 'Diriliş Ertuğrul' dizisinin kadrosuna dahil oldu.
30 kilo verip sakallarını uzattı!
Dizide Altun Aba rolüyle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan Hasan Küçükçetin, rolü için sıkı bir hazırlık süreci geçirdi. Ünlü oyuncu tam 30 kilo verip sakallarını uzattı.
30 kilo verip sakallarını uzattı! Dizide Altun Aba rolüyle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan Hasan Küçükçetin, rolü için sıkı bir hazırlık süreci geçirdi. Ünlü oyuncu tam 30 kilo verip sakallarını uzattı.
Hasan Küçükçetin kimdir?
6 Haziran 1981 tarihinde Balıkesir, Burhaniye'de doğan oyuncu, 2000 yılında İstanbul'a geldi. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nü kazanan Küçükçetin, okulundan 2004 yılında mezun oldu. Mezun olduktan sonra da bir yıl devlet tiyatrolarında çalıştıktan sonra, "Yaprak Dökümü" dizisinde Caner Kurtaran'ın ayrılmasından sonra Şevket karakterine hayat verdi. Ardından "Menekşe ile Halil" dizisinde Sedef Avcı, Kıvanç Tatlıtuğ, Fırat Tanış, Yıldız Kültür, Murat Daltaban ile beraber oynadı.
Hasan Küçükçetin kimdir? 6 Haziran 1981 tarihinde Balıkesir, Burhaniye'de doğan oyuncu, 2000 yılında İstanbul'a geldi. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nü kazanan Küçükçetin, okulundan 2004 yılında mezun oldu. Mezun olduktan sonra da bir yıl devlet tiyatrolarında çalıştıktan sonra, "Yaprak Dökümü" dizisinde Caner Kurtaran'ın ayrılmasından sonra Şevket karakterine hayat verdi. Ardından "Menekşe ile Halil" dizisinde Sedef Avcı, Kıvanç Tatlıtuğ, Fırat Tanış, Yıldız Kültür, Murat Daltaban ile beraber oynadı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >