4 yaşındaki Asiye Pitbull saldırısına uğramıştı: Hayati tehlikesi devam ediyor

Arşiv
Arşiv

Gaziantep'te pitbull cinsi iki köpeğin saldırısında ağır yaralanan 4 yaşındaki Asiye Ateş'in hayati tehlikesi devam ediyor. Yoğun bakımda tedavisi süren küçük kızın sağ kulağında duyma kaybı yaşayabileceği ön görülüyor. Öte yandan Asiye'nin hastanede çekilen fotoğrafında başının tamamen sargılı olduğu görülüyor.

Şahinbey ilçesinde önceki gün iki pitbullun saldırısında ağır yaralanan, kaldırıldığı Gaziantep Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesindeki ilk müdahalenin ardından özel hastaneye sevk edilen 4 yaşındaki Asiye Ateş'in tedavisi yoğun bakım ünitesinde sürüyor.

Hayati tehlikesi devam ediyor

Asiye Ateş'in sağlığının her geçen gün daha iyiye gittiği ancak hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Baş ve boğaz bölgesinde hayati tehlike oluşturacak şekilde yaraların meydana geldiği Asiye'nin, kulağındaki hasar nedeniyle de duyma kaybının olabileceği bildirildi.

Küçük Asiye'nin hastanedeki fotoğraflarında ise başının tamamen sargılı olduğu görülüyor.

Doktorlar Asiye'nin hayati tehlikesinin devam ettiğini belirtiyor
Doktorlar Asiye'nin hayati tehlikesinin devam ettiğini belirtiyor

Öte yandan olayla ilgili 6 kişi gözaltına alınmış, zanlılardan üçü tutuklanmıştı. Saldırgan köpekler ise Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğünce, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Hayvan Barınağı ve Rehabilitasyon Merkezine teslim edilmişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan da tepki göstermişti

Cumhurbaşkanı Erdoğan da yaptığı açıklamada bu olaya değinip "Sahipsiz hayvanların yerinin sokaklar değil, barınaklar olduğunu unutmamamız lazım. Büyükşehirlerimiz olmak üzere tüm belediye başkanlarımıza sesleniyorum. Sahipsiz hayvanlar için lütfen önlem alın" demişti.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >