40 bin yeni sağlık personeli alımı yapılacak

Arşiv
Arşiv

Sağlık Bakanlığı 40 bin personel alımı gerçekleştirileceğini duyurdu. Sağlık Bakanlığı personel alımı ne zaman gerçekleşecek henüz bilgi paylaşılmazken kadro ve branş dağılımı için de ilerleyen günlerde duyuru yapılması bekleniyor. Sağlık Bakanlığı personel alımı süreci yayınlanacak atama takvimi ile belli olacak.

Sağlık çalışanlarının atamasıyla ilgili Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “40.000 arkadaşımız, nitelikli eğitimleri ve sorumluluk duygularıyla halkımızın hizmetinde olacak” dedi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sağlık çalışanlarıyla ilgili açıklamada bulundu. 40 bin yeni atamanın yapılacağını belirten Koca, şu ifadeleri kullandı;

“Cumhurbaşkanımız açıklamayı yaptı. Yoğun bir hazırlık sürecinin ardından yeni sağlık çalışanı arkadaşlarımızın atama kararı alındı. 40.000 arkadaşımız, nitelikli eğitimleri ve sorumluluk duygularıyla halkımızın hizmetinde olacak. Şimdiden, aramıza hoş geldiniz diyorum”

  • Ne olmuştu?
  • Kabine toplantısı sonrası yeni atamaları duyuran Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Sağlık Bakanlığımıza 40 bin yeni sağlık personeli alınacağını milletimizle paylaşmak istiyorum. Salgını ülkemizin gündemden tamamen çıkartana kadar mücadeleyi sürdüreceğiz. Kapanma dönemlerinde verdiğimiz kapsamlı ve yerinde desteklerle ekonomik faaliyet yürüten aktörlerin ve vatandaşlarımızın telafi edilemez sorunlar yaşamalarının önüne geçtik” ifadelerini kullanmıştı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >