40 günlük bebeğini denize atarak öldüren cani anneden akıl almaz sözler

40 günlük kız bebeğini Eminönü'nde denize atan Fatma K., adliyeye sevk edilirken, Fatma K., gazetecilerin 'Neden yaptınız?' sorusuna kan donduran sözlerle cevap verdi.

Dün 40 günlük kız bebeğini Eminönü'nde denize atan Fatma K., adliyeye sevk edildi. Fatma K., gazetecilerin 'Neden yaptınız?' sorusuna "Oğlum var onu da öldüreceğim sonra" şeklinde yanıt verdi

Eminönü'nde 40 günlük bebeğini denize atan Fatma K. ve birlikte yaşadığı öğrenilen Mustafa T. , emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na sevk edildi.

"Oğlum var onu da öldüreceğim sonra "

Adliye girişinde sevki sırasında bir basın mensubunun "Neden yaptınız?" sorusuna anne Fatma K. "Oğlum var onu da öldüreceğim sonra " dedi. Fatma K. ve M.T. ilk önce soruşturma savcılığı tarafından sorgulanacaklar.

Dün Eminönü'nde 40 günlük kız bebeğini denize atan Fatma K.'nın görüntüleri de ortaya çıktı. Görüntülerde Fatma K., bebeği ile deniz kenarında yürürken görülüyor. Bir süre sonra aynı görüntüye giren Fatma K.'nın, kucağında bebeğinin olmadığı dikkat çekiyor. İşte o görüntü...

Video: 40 günlük bebeğini denize atmaya böyle götürdü




Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >