5 aylık bebeği odunların içine attı 9 saat sonra bebeği görenler şaşırıp kaldı

ABD'de yaşanan olayda polisler 5 aylık bir bebeği odunlarla dolu bir yığının içerisinde buldu. Bebeğin 9 saatten fazla orada mahsur kaldığı belirlendi.

ABD’nin Montana eyaletine bağlı Missoula ilçesinde bulunan polis ekiplerine bir adamın yoldan geçenlere saldırgan şekilde davrandığı ihbarı geldi.

Polis ekipleri olay yerine hızlıca ulaşarak saldırgan adamı gözaltına alarak sorgusuna başladı. Saldırgan adamın, bir odun yığını altında 5 aylık bebek olduğunu söylemesi üzerine polis ekipleri hemen harekete geçti.

Polis Şerifi'nin paylaştığı bu fotoğraf sosyal medyada büyük ilgi gördü.
Polis Şerifi'nin paylaştığı bu fotoğraf sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Polis ekipleri saldırgan adamın söylediği yerde 6 saatlik arama çalışmasına başladı. 6 saatlik arama sonunda polislerden birisi bebek sesi duyunca söz konusu yerdeki odunlar boşaltıldı. Sesin geldiği yerde bulunan odunları altından 5 aylık bir bebeğin yüzükoyun şekilde durduğu görüldü. Bebeğin 9 saatten fazla 8 derecelik sıcaklıkta odunların arasında kalmasına rağmen yaşama tutunması polisler tarafından mucize olarak tanımlandı.

Hemen hastaneye götürülen bebeğin küçük sıyrıklar dışında bir problemi olmadığı belirlendi. Bebeğin neden oraya bırakıldığı ve bebeğin kime ait olduğu soruları ise henüz netleşmiş değil. Olayın aydınlatılması için soruşturma sürüyor.

Kaynak: Metro UK

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >