53 yıldır rahat vermiyor! Fatma Girik'in takıntılı hayranı yine sahnede

fatma girik
fatma girik

53 yıldır Fatma Girik'in peşini bırakmayan takıntılı hayranı sanatçıyı ameliyat olduğu hastahanede de rahat bırakmadı.

Fatma Girik, kalça eklemindeki rahatsızlık nedeniyle geçtiğimiz günlerde ameliyat olmuştu. Girik’i 20 yaşından bu yana her yerde takip eden Mehmet Altan isimli hayranı, sanatçının ameliyat için hastaneye yatmasıyla yeniden ortaya çıktı.

53 Yıldır Peşinde

Kalça protezi ameliyatı geçiren Fatma Girik, tedavi gördüğü hastanede 53 yıldır peşini bırakmayan hayranıyla yeniden yüz yüze geldi.

Odasına Girdi

Girik’e olan takıntısıyla daha önce de haberlere konu olan Adıyamanlı Mehmet Altan, oyuncunun odasına kadar girdi. Görevlilere Girik’in yakını olduğunu söyleyen Altan, sanatçıya korku dolu anlar yaşattı.

"Bakışlarından fark ettim"

Girik, yaşadıklarını şöyle anlattı: “Bayadır ortada yoktu bu şahıs. Herhalde gazete haberlerinden burada yattığımı öğrenmiş. Yönetim bana ‘Ziyaretçiniz var, uzun yoldan gelmiş’ dediğinde bir sinemacı dostum sandım. Odaya girdiğinde de önce tanımadım, sonra bakışlarından fark ettim. Durumu kavrayınca hemen hemşirelere söyledim”

Mirasını açıkladı

Sanatçı Fatma Girik ayrıca mirasını da açıkladı. Girik:

"Evim orta sınıf. Bir arabam, 20 yıl önce aldığım bir küpe ve yüzüğüm var. Annem var. Bir servetimi daha açıklayayım: 17 kedim ve 5 köpeğim" diyerek servetinin bu kadar olduğunu belirtti.

Kaynak: Ntv
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >