'6 yüzükle evlilik teklifi' çıtayı Everest'e çıkardı

Dennis Brown, hayatının bu unutulmaz anlarını sosyal medya hesabından paylaştı.
Dennis Brown, hayatının bu unutulmaz anlarını sosyal medya hesabından paylaştı.

ABD'de modellik yapan Dennis Brown, evlilik teklifi çıtasını zirveye taşıdı. Kız arkadaşına altı farklı yüzükle evlilik teklifi eden Brown, sosyal medyada büyük ilgi gördü. Hayatın belki de en özel anını riske atmak istemeyen 32 yaşındaki Dennis Brown, 6 farklı yüzükle işini garantiye aldı.

En keyifli karar aşaması

  • Atara Dallas evlilik teklifi yanıtının yanı sıra, bir de 6 yüzükten birini seçmek durumundaydı. 🙂
Dennis Brown ve müstakbel eşi Atara Dallas.
Dennis Brown ve müstakbel eşi Atara Dallas.

Fotoğrafçı, kameraman, tasarımcı, çiçekçi, makyöz, kuaför, asistanlar, stilistler ve daha fazlası dahil olmak üzere onlarca insan Dennis ve müstakbel eşi için oradaydı.

"Bu yolculukta elimi tutar mısın?"

                                    
                                    Evlenme teklifi ettiği yerin arkasında büyük bir pankart ve üzerinde Dennis'in sevgilisi için yazdığı duygusal bir yazı bulunuyordu:"Bugün, senin özel gününde yüzünde oluşan gülümsemenin zevkini yaşıyorum. Sana verecek bundan daha güzel bir hediye düşünemedim. Kalbi bana karşı sevgi ve fedakarlık dolu olan bir kadın, sevdiği her şeye olan bağlılığı eşsiz olan kadın, çevresindeki herkese cömertliği ve istekliliği ile yardım eden kadın... Bütün bu özelliklerin için bugün sana verebileceğim en güzel hediyeyi vermek istedim... kalbim ve ruhum, hepsi senin. Kabul edip, bu yolculukta elimi tutar mısın?"
"Bu yolculukta elimi tutar mısın?" Evlenme teklifi ettiği yerin arkasında büyük bir pankart ve üzerinde Dennis'in sevgilisi için yazdığı duygusal bir yazı bulunuyordu:"Bugün, senin özel gününde yüzünde oluşan gülümsemenin zevkini yaşıyorum. Sana verecek bundan daha güzel bir hediye düşünemedim. Kalbi bana karşı sevgi ve fedakarlık dolu olan bir kadın, sevdiği her şeye olan bağlılığı eşsiz olan kadın, çevresindeki herkese cömertliği ve istekliliği ile yardım eden kadın... Bütün bu özelliklerin için bugün sana verebileceğim en güzel hediyeyi vermek istedim... kalbim ve ruhum, hepsi senin. Kabul edip, bu yolculukta elimi tutar mısın?"
"Ben hayatımı onunla kazandım"

                                    
                                    Dennis neden bu kadar fazla yüzükle evlenme teklifi ettiği sorusuna, "Ben hayatımı onunla kazandım, o da 6 yüzük arasında seçim şansı hak ediyor" yanıtı verdi.
"Ben hayatımı onunla kazandım" Dennis neden bu kadar fazla yüzükle evlenme teklifi ettiği sorusuna, "Ben hayatımı onunla kazandım, o da 6 yüzük arasında seçim şansı hak ediyor" yanıtı verdi.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >