60 bin TL'ye mal ettiği TOFAŞ Doğan'ı 120 bin TL'ye sattı

Aracı İstanbullu bir galerici 120 bin liraya aldı
Aracı İstanbullu bir galerici 120 bin liraya aldı

Bursa'da modifiye tutkunu Muhammed Ertem, 60 bin TL karşılığında Doğan SLX marka aracını yurt içi ve yurt dışından aldığı aparatlarla modifiye etti. Ertem, aracını 120 bin TL rekor bedel ile İstanbul'da bir galericiye sattı.

Bursa İnegöl'de 25 yaşındaki modifiye tutkunu Muhammed Ertem, 60 bin TL harcayıp modifiye ettiği Doğan SLX marka aracını 120 bin TL rekor bedelle sattı.

Türkiye'de 6 tane bulunan direksiyondan taktı

Tasarımını güzelleştirmek için farklı ekipmanları aracına yerleştirdiğini belirten Ertem, "Araca güzel bir tasarım yapmam gerektiğini düşündüm. Bayağı uğraşlar sonucu araca BMWaynasını taktık. BMW vites topuzunu taktık. Türkiye'de 6 tane bulunan spor direksiyonunu kullandık. Araca son olarak BMW koltuklarını döşedik. Aracın komple iç tasarımını yaptık. Teyp tesisatını kullandık. Aracı gelebileceği en iyi seviyeye getirdik. Alırken de zaten yüksek model tercih ettik" diye konuştu.

Modifiye edilen araç büyük ilgi gördü
Modifiye edilen araç büyük ilgi gördü

60 bin lira masraf yaptı

Ertem sözlerini şöyle tamamladı:

"Gözüm gibi baktığım aracımın satışını gerçekleştirdim. 60 bin TL masraf yapmıştık. Bir çok ekipman yerleştirdik. Satarken çok zorlandım. İstanbul'dan bir galerici ağabeyimiz aradı ve araca talip olduğunu ifade etti. Konuştuk, anlaştık. Aracımızı 120 bin TL karşılığında sattık"

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >