60 lira giriş ücretini vermek istemeyen adam kaplanlara yem oldu!

Kaynak: Haberler
Kaynak: Haberler

Çin'de bulunan bir hayvanat bahçesinin 60 lira olan giriş ücretini ödemek istemeyen adam tellere tırmanıp kaçak yollardan içeri girmek istedi, ailesinin gözleri önünde Sibirya kaplanları tarafından parçalanan adam yaşamını yitirdi.

Çin'in Zhejiang Eyaletinin Ningbo Şehrindeki Youngor Hayvanat Bahçesi'nde akıllara durgunluk veren bir olay gerçekleşti. Hayvanat bahçesini ziyaret etmek isteyen bir adam, bilet ücretini ödememek için çitlerden tırmanınca kaplanlara yem oldu.

İsminin Zhang olduğu öğrenilen adam, yaklaşık 60 liralık giriş biletini ödememek için Li isimli arkadaşıyla birlikte 3 metre yüksekliğindeki çitleri tırmanarak hayvanat bahçesine girmek istedi. Eşi ve çocuklarına bilet alan ancak kendisi içeriye kaçak yollardan girmek isteyen adam, Sibirya kaplanlarının olduğu kafesin içine düştü.

Kaplanların saldırısına uğrayan adam ailesinin gözleri önünde hayatını kaybetti. Zhang'ın cansız bedenini kaplanların bulunduğu alandan almak yaklaşık 1 saat sürerken, olay esnasında Sibirya kaplanlarından biri de vurularak öldürüldü.

İşte o görüntüler...

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >