6000 yıllık antik yazılar: Zihin gücüyle kontrol edilen araçların ve uzaylıların varlığını kanıtlıyor

Hindistan'da bulunan Antik Hint yazıları, binlerce yıl önce uçan makinelerin ve zihin gücüyle kontrol edilebilen araçların var olduğunu kanıtlıyor. Ayrıca yazılarda uzaylıların varlığından da bahsediliyor.

İnsanlık tarihi tabii ki bize tarih kitaplarında anlatılanlardan çok daha farklı ve heyecan verici gelişmelere sahne olabileceğini hiç düşündünüz mü? Ya da farklı bir açıdan yaklaşırsak, geçmişte insanlığın, bazı dönemlerde bugünkünden çok daha ileri bir teknolojiye sahip olduğunu hayal edebiliyor musunuz? Hayal edin, çünkü bunları kanıtlayan bazı belgeler mevcut. Hindistan'da bulunan antik yazılar zihin gücüyle kontrol edilebilen araçlardan, yer çekimine karşı koyan ve diğer gezegenlerden dünyayı ziyaret etmeye gelen uzay gemilerinden bahsediyor.

SANSKRİT DİLİNDEKİ İLGİNÇ YAZILAR

Antik Hindistan'ı ilginç kılan şey Vedas adı verilen yaklaşık 6000 yıllık antik yazıları. Zira bu antik yazılarda, kendilerini ziyaret eden uçan gemilerden bahsediliyor. Hint Sanskrit dilindeki bu yazılar, Sanskrit literatürünün en eski katmanını ve en eski Hinduizm yazıtlarını meydana getiriyor.



Sanskrit dili alanında bilinen bir uzman olan Dr. V. Raghavam, bu antik Hint yazılarının diğer gezegenlerde yaşayan insanlardan ve binlerce yıl önce bizim atalarımızı ziyaret eden uzaylılardan bahsettiğini söylüyor. Dr. Raghavam, bu antik yazıları 50 yıl boyunca araştırmasının sonunda diğer gezegenlerde yaşayan canlıların olduğuna ve bunların yaklaşık olarak milattan önce 4000'li yıllarda Dünya'ya geldiklerine ikna olduğunu ifade ediyor. Ayrıca Dr. Ragvaham; bu antik yazılarda, Hint destanlarında ve diğer antik Sanskrit yazılarında uçan makinelerden ve adeta bilim-kurgu filminden fırlamış fantastik silahlardan bahsedildiğini de dile getiriyor. Birçok bilim adamı ve yazar da Dr. Ragvaham'ın bu görüşlerine katılıyor.


Havacılık alanında uzman Prof. Dr. A.V. Krishna Murty de Vedas adı verilen bilim insanı da, antik Hint yazılarında ve diğer yazılarda havacılık, uzay gemileri, uçan makineler ve antik astronotlardan bahsedildiğini belirtiyor. Ayrıca Prof. Dr. Krishna Murty, Sanskrit yazılarıyla ilgili bir çalışmanın, Antik Hindistan'da uçan makinelerin yapımının bilindiğinin ve bu makinelerin, diğer gezegenlerden gelen uzay gemilerinden örnek alınarak yapıldığı konusunda kendisini ikna ettiğini ifade ediyor.






Kaynak: Webtekno



Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >