71. Emmy Ödülleri sahipleriyle buluştu: Game of Thrones'tan muhteşem veda

71. Emmy Ödülleri
71. Emmy Ödülleri

Televizyon dünyasının en prestijli organizasyonu olarak kabul edilen Emmy Ödülleri Los Angeles'taki Microsoft Tiyatrosu'nda düzenlenen törenle 71'inci kez sahiplerini buldu. 71. Emmy Ödülleri'ne Yaratıcı Emmy Ödülleri ile birlikte 32 dalda aday gösterilen Game of Thrones, En İyi Drama Dizisi seçildi.

'Televizyon dünyasının Oscar'ları olarak kabul edilen ve Amerikan televizyon yapımlarına verilen Emmy Ödülleri dün gece Los Angeles'ta yapılan görkemli törenle sahiplerine teslim edildi.

71. Emmy Ödülleri'nin kazananları


En İyi Drama: Game of Thrones

Final bölümü seyirciler tarafından eleştirilse de 71. Emmy Ödülleri'ne Yaratıcı Emmy Ödülleri ile birlikte 32 dalda aday gösterilen Game of Thrones, En İyi Drama Dizisi seçildi.

Game of Thrones
Game of Thrones

En İyi Komedi: Fleabag

Fleabag, Londra’da ayakta kalmaya çalışan, son derece tuhaf bir aileye sahip, beş parasız ve yalnız, bir orta sınıf mensubu kadının hikâyesi. En yakın arkadaşını bir kazada kaybetmesinin ardından bu taze trajediyle baş etmeye çalışırken, hayata tutunmaktaki ısrarını hepsi birbirinden kaçık aile fertleri aracılığıyla anlatıyor. Dizi başarılı hikayesiyle Emmy'de en iyi komedi dizisi ödülünü almayı başardı.

Fleabag
Fleabag

En İyi Kadın Oyuncu: Jodie Comer

Killing Eve dizisinde sergilediği olağanüstü performansla kategorinin en güçlü ödül adaylarından biri olsa da ödül alması yine de sürpriz olarak nitelendirilecek yıldız oyuncu Jodie Comer, geceye damgasını vurdu ve En İyi Kadın Oyuncu ödülünün sahibi oldu.

Jodie Comer
Jodie Comer

En İyi Erkek Oyuncu: Billy Porter

Billy Porter
Billy Porter

En İyi Drama Yönetimi: Ozark “Reparations”

Ozark ''Reparations''
Ozark ''Reparations''

En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu: Peter Dinklage

Game of Thrones dizisinin 3 Emmy ödüllü başrol oyuncusu Peter Dinklage gecede Game of Thornes adına ödül alan 2. isim oldu ve 4. Emmy ödülünü evine götürdü.

Peter Dinklage
Peter Dinklage

En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu: Julia Garner

Julia Garner
Julia Garner

En İyi Mini Dizi: Chernobly

HBO tarafından yayınlanan mini dizi Chernobyl, kısa süre içerisinde tüm dünyada büyük bir izleyici kitlesi yakalamayı başardı. Gerçek hikayelerden ilham alması, dev oyuncu kadrosu ve devasa prodüksiyon diziyi şimdiden 'efsaneler' arasına yerleştirmeyi başardı.

Chernobyl
Chernobyl

Dizi müziklerinin oluşma sürecinden, dizinin çekim mekanlarına, kült sahnelerden uzun çekim süresine kadar birçok farklı detay diziyi 'benzersiz' yapmaya yetti. Bu başarı Chernobly'e Emmy ödülü getirdi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >