Hastasının isteği üzerine oyuncak ayıyı ameliyat eden kahraman doktor

Dr. Daniel McNeely oyuncak ayıyı ameliyat ederken
Dr. Daniel McNeely oyuncak ayıyı ameliyat ederken

"Nasıl hayır diyebilirdim?" Kanadalı bir cerrah, 8 yaşındaki hastasının özel isteği üzerine oyuncak ayıyı ameliyat etti.

Dr. Daniel McNeely, doğumundan bu yana tedavisiyle ilgilendiği beyin hastası Jackson McKie'yi ameliyat etmeden önce, çocuğun isteği üzerine oyuncak ayıyı ameliyat masasına yatırdı.

Kanadalı bir cerrah, doğuştan beyin rahatsızlığı bulunan 8 yaşındaki hastasını ameliyata almadan önce, çocuğun isteği üzerine oyuncak ayısını ameliyat etti. Doktor, hastasıyla arasında geçen anıyı ve "ameliyat"ın fotoğraflarını Twitter hesabından "Nasıl hayır diyebilirdim?" notuyla paylaştı.

Jackson'ın ailesi, doktora ve görev yaptığı Nova Scotia eyaletindeki Halifax IWK Sağlık Merkezi'ne oğullarını operasyon öncesi rahatlatmak için harcadıkları çabadan dolayı teşekkür etti. Jackson'ın babası Rick McKie "Jackson 'Küçük Bebek'inin hastaneden yanında yatmasından çok mutlu ve gururluydu" dedi.

Oyuncak ayıyı ameliyat etti!

                                    Oyuncak ayının koltuk altında ufak bir yırtık tespit eden doktor, ayıya operasyon sırasında oksijen maskesi de taktı. Hastaneden yapılan açıklamada Jackson ve "Küçük Bebek"in ameliyatlarının başarılı geçtiği, yan yana yatan hastaların durumlarının iyiye gittiği belirtildi.
Oyuncak ayıyı ameliyat etti! Oyuncak ayının koltuk altında ufak bir yırtık tespit eden doktor, ayıya operasyon sırasında oksijen maskesi de taktı. Hastaneden yapılan açıklamada Jackson ve "Küçük Bebek"in ameliyatlarının başarılı geçtiği, yan yana yatan hastaların durumlarının iyiye gittiği belirtildi.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >