90'ların modası geri geldi: Süveterler sandıktan çıksın

Arşiv
Arşiv

Biraz okul yıllarımızı, biraz büyükbabalarımızı hatırlatan süveterler bu yıl yeniden gözde. Geçen yıla kadar 'demode' bulunan bu giysiler stil ikonlarının tercih etmesiyle ve dizi karakterlerinin giymesiyle yeniden moda oldu. Sizin de sandığınızda eskiden kalma süveteriniz varsa şimdi çıkarmanın tam sırası.

Lise yıllarında her gün ne giydiğinizi düşünün. Eteğiniz, gömleğiniz, süveteriniz ve hırkanız. Bunlardan üçünü muhtemelen giymeye devam ediyorsunuz. Ama aralarından bir tanesi var ki yıllardır üzerinize geçirmediniz. Tabii ki süveterden bahsediyoruz. Ama geri dönen her parça gibi o da döndü. Yavaş yavaş herkesin üzerinde görmeye başlayacağız gibi duruyor.

Süveterler bu yıl tekrardan moda oldu
Süveterler bu yıl tekrardan moda oldu

Süveterleri sandıktan çıkarın

Süveter deyince akla ilk olarak okul yıllarımız geliyor. Okul üniformalarının vazgeçilmeziydi. Annelerimiz, ninelerimiz sıcak tutsun diye mutlaka bir süveter örerdi. İşte o süveterleri şimdi sandıktan çıkarmanın tam sırası.

Ünlü markalar da süveter modasına dönüş yaptı
Ünlü markalar da süveter modasına dönüş yaptı

Pahalı markaların podyumlarında da gördüğümüz üzere örgü yelek ve süveterler, 2020/21 kışına damga vurduğu gibi bu kış da trendlerden bir tanesi olacak gibi görünüyor.


Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >