ABD'de 7 kişiyi öldüren seri katile idam cezası

Amerika Birleşik Devletleri'nin Güney Carolina eyaletinde yakalanan seri katil, işlediği cinayetleri itiraf etti. Katil zanlısı Todd Kohlhepp'in idam cezasına çarptırılması bekleniyor.

Amerika Birleşik Devletleri'nin Güney Carolina eyaletinde kan donduran bir olay yaşandı. Eyalet başkenti Columbia'ya 130 kilometre uzaklıkta bulunan Woodruff kasabasında devriye gezen polis ekipleri bir çöp konteynırından sesler geldiğini tespit etti.

Yapılan incelemede polis çöp konteynırında zincirle bağlanmış bir kadın olduğunu tespit etti. Kurtarılan kadın Ağutos ayında erkek arkadaşıyla birlikte kaçırıldığını ve zanlı Todd Kohlhepp'in erkek arkadaşı Charles Carver'ı gözü önünde öldürdüğünü söyledi.

Daha önceden sabıkası bulunan 45 yaşındaki Todd Kohlhepp soruşturmanın ardından göz altına alındı ve bu cinayet harici toplam yedi kişiyi daha öldürdüğünü itiraf etti.

Polis zanlının gösterdiği yerlerde inceleme yaparak diğer cesetlere de ulaştı. Katil zanlısı Todd Kohlhepp'in idam cezasına çarptırılması bekleniyor.




Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >