ABD'de ilk: İstihbarat dizisinde CIA'in kilit isimleri yer aldı

Jack Ryan’da CIA Direktörü Bill Burns ve CIA Direktör Yardımcısı David Cohen yer aldı
Jack Ryan’da CIA Direktörü Bill Burns ve CIA Direktör Yardımcısı David Cohen yer aldı

Amazon’un popüler dizisi Jack Ryan’da CIA Direktörü Bill Burns ve Direktör Yardımcısı David Cohen kameraların karşısına geçti

Amazon'un istihbarat temalı çok izlenen dizisinde ana karakter Jack Ryan istihbarat ajansının lobisine girerken sağda bekleyen iki yardımcı oyuncunun CIA Direktörü Bill Burns ve CIA Direktör Yardımcısı David Cohen olduğu ortaya çıktı.

Bu, ABD tarihinde bir ilk oldu.

Jack Ryan kimdir?

Merkezi İstihbarat Teşkilatı (CIA) için mali analist olarak çalışan eski bir Deniz subayı ve Afganistan gazisi ve ara sıra saha görevlerine çıkıyor. CIA Direktörü olarak görev yapıyor.

Dizinin konusu

Tom Clancy'den Jack Ryan (kısaca Jack Ryan olarak da bilinir), Tom Clancy tarafından yaratılan ve 31 Ağustos 2018'de Amazon Prime Video'da prömiyeri yapılan kurgusal " Ryanverse "karakterlerine dayananbir Amerikan politik aksiyon gerilim televizyon dizisidir . Dizi , Carlton Cuse ve Graham Roland tarafından yaratıldı. Cuse, diğerlerinin yanı sıra John Krasinski , Michael Bay ve Mace Neufeld ile birlikte yönetici yapımcı olarak görev yapıyor. Krasinski ayrıca dizide baş karakter olarak rol alıyor ve bu onu, ondan sonra karakteri canlandıran beşinci aktör yapıyor.Film serisinden Alec Baldwin , Harrison Ford , Ben Affleck ve Chris Pine .

Amazon, üçüncü sezon öncesinde diziyi dördüncü sezon [1] için yeniledi ve Mayıs 2022'de dizinin 30 Haziran 2023'te prömiyeri olan dördüncü sezonunun ardından sona ereceği doğrulandı. Ding Chavez rolünde Michael Peña yapım aşamasında.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >