Amerikalı şef ve yazar Anthony Bourdain hayatını kaybetti

Anthony Bourdain
Anthony Bourdain

Yazdığı kitaplar ve televizyon yayınları ile tanınan Amerikalı şef ve yazar Anthony Bourdain hayatını kaybetti. Bourdain'in ölümünün ardında intihar ettiği şüphesi üzerinde duruluyor.

Emmy ödüllü ABD'li şef yazar ve 'Parts Unknown' programının sunucusu Anthony Bourdain 61 yaşında hayatını kaybetti.

Anthony Bourdain, 'Parts Unknown' programının bir bölümü için Paris'te bulunduğu esnada yakın arkadaşı olarak bilinen Fransız şef Eric Ripert tarafından otel odasında ölü bulundu.

Etnik mutfaklar üzerine de uzmanlığı olan ünlü şef, Türkiye’ye defalarca gelmişti.

Anthony Bourdain İstanbul'da
Anthony Bourdain İstanbul'da

Anthony Bourdain İstanbul'da

Anthony Bourdain hakkında

                                    
                                    
                                    
                                    
                                    
                                    
                                    25 Haziran 1956'da New York'da dünyaya geldi. Yemeğe olan düşkünlüğü genç yaşta ailesi ile Fransa'ya yaptığı bir gezi ile başladı. Bir istiridye teknesinde ilk defa istiridyeyi tattı ve o günden itibaren iyi veya kötü değişik tatlar bulmak üzere dünyayı dolaşmaya başladı. 2005 yılında Travel Channel adlı televizyon kanalında "No Reservations" adlı bir televizyon serisi üretmiştir.
Anthony Bourdain hakkında 25 Haziran 1956'da New York'da dünyaya geldi. Yemeğe olan düşkünlüğü genç yaşta ailesi ile Fransa'ya yaptığı bir gezi ile başladı. Bir istiridye teknesinde ilk defa istiridyeyi tattı ve o günden itibaren iyi veya kötü değişik tatlar bulmak üzere dünyayı dolaşmaya başladı. 2005 yılında Travel Channel adlı televizyon kanalında "No Reservations" adlı bir televizyon serisi üretmiştir.
Yayınladığı kitapları

                                    
                                    
                                    
                                    
                                    
                                    
                                    Kitchen Confidential|Kitchen Confidential: Adventures in the Culinary UnderbellyCook's Tour: In Search of the Perfect MealGone BambooBone in the ThroatTyphoid Mary (An Urban Historical)Anthony Bourdain's Les Halles CookbookThe Bobby Gold StoriesThe Nasty Bits
Yayınladığı kitapları Kitchen Confidential|Kitchen Confidential: Adventures in the Culinary UnderbellyCook's Tour: In Search of the Perfect MealGone BambooBone in the ThroatTyphoid Mary (An Urban Historical)Anthony Bourdain's Les Halles CookbookThe Bobby Gold StoriesThe Nasty Bits
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >