Putin çok kızdı: Onlara söyle, onları yok edeceğim

Roman Abramovich'te zehirlenme belirtileri görüldü
Roman Abramovich'te zehirlenme belirtileri görüldü

Rusya ve Ukrayna arasında müzakereler devam ederken dünya basınını şaşkına uğratan suikast iddiası yankı buldu. Chelsea'nin sahibi Rus oligark Roman Abramovich Ukrayna ile yapılan barış görüşmelerindeki heyet arasında yer aldı. Ukrayna ile barış görüşmelerine katılan Abramovich'te zehirlenme belirtileri görüldüğü tespit edildi. Rus Devlet Başkanı Putin'in Abramovich'e "Onlara söyle, onları yok edeceğim" dediği iddia edildi.

Tüm dünya Roman Abramovich'ten gelen bu haberle şaşkınlığa uğradı. Rus Devlet Başkanı Putin'e yakınlığı ile bilinen Chelesa'nin sahibi Roman Abramovich'in bu ayın başında suikast düzenlenip zehirlenmiş olabileceği aktarıldı.

Abramovich'te zehirlenme belirtileri görüldü

Wall Street Journal gazetesinin haberine göre; bu ayın başında Ukrayna ile barış görüşmelerinde bulunan heyetteki Roman Abramovich'te zehirlenme belirtileri görüldü.

İsmi Süper Lig ekiplerinden Göztepe'yi satın alacak isimler arasında gösterilen Abramovich'te, Ukrayna'nın başkenti Kiev'deki görüşmeler sonrası Ukrayna ekibinin iki kıdemli üyesiyle birlikte ellerinde ve yüzlerinde deri soyulması ve ağrılı yırtılmayla, kırmızı göz semptomlarına rastlandı.

"Onlara söyle, onları yok edeceğim"

Abramovich'le birlikte diğer iki barış görüşmecisinin durumlarının iyi olduğu kaydedildi.

Ukrayna Devlet Başkanı ile de görüşen Abramovich'in, Volodymyr Zelensky'nin notunu Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e vermesi ve sert yanıt almasının ardından bu haberlerin gelmesi ise dikkat çekti. Putin'in Abramovich'e "Onlara söyle, onları yok edeceğim" dediği iddia edildi.

Roman Abramovich
Roman Abramovich

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >