"Acıyı değil, huzuru yansıtırdı": Günlük dizilerin atası Ferhunde Hanımlar

Ferhunde Hanımlar
Ferhunde Hanımlar

Bugün Ankara deyince akla gelen ilk şeylerden biri günlük diziler ise, bunun sebebi; 6 sezon boyunca evlerimize huzuru ve neşeyi tüm doğallığıyla yansıtan Ferhunde Hanımlardı.

Ferhunde Hanım ve kızlarının her ailede rahatlıkla görülebilecek olaylarının en sıcak ve en yalın haliyle işlendiği dizide, biz bilmesek de birçok sahne doğaçlama çekilmişti. Belkide bu yüzdendir ki; izleyici tarafından benimsenmesi zor olmamıştı.

Ailenin yakışıklı damadı: Tamer Karadağlı

                                    
                                    
                                    
                                    Ankaralı bir oyuncu olan Tamer Karadağlı ilk kez Ferhunde Hanımlar'da rol almıştır. Tam 1200 bölüm Selçuk karakterini canlandırmıştı. Kuşkusuz onunla birlikte neredeyse dizinin tüm oyuncuları İstanbul projelerinde de rol alıyor artık, hem de tiyatro çalışmalarını hiç bırakmadan.
Ailenin yakışıklı damadı: Tamer Karadağlı Ankaralı bir oyuncu olan Tamer Karadağlı ilk kez Ferhunde Hanımlar'da rol almıştır. Tam 1200 bölüm Selçuk karakterini canlandırmıştı. Kuşkusuz onunla birlikte neredeyse dizinin tüm oyuncuları İstanbul projelerinde de rol alıyor artık, hem de tiyatro çalışmalarını hiç bırakmadan.
Son söz...

                                    
                                    
                                    
                                    Kuşkusuz onunla birlikte neredeyse dizinin tüm oyuncuları İstanbul projelerinde de rol alıyor artık, hem de tiyatro çalışmalarını hiç bırakmadan. Zaten onları bir araya getiren de Ankara Devlet Tiyatrosu sahneleri değil miydi? Günlük dizi kavramını bizlerle tanıştırıp; bugün ki günlük diziler gibi acıyı ve şiddeti değil, huzuru ve mutluluğu "her ailede yaşanabilecek olayları" en doğal ve yalın haliyle ekranlara sunan Ferhunde Hanımlar dizisini unutmak ne mümkün.
Son söz... Kuşkusuz onunla birlikte neredeyse dizinin tüm oyuncuları İstanbul projelerinde de rol alıyor artık, hem de tiyatro çalışmalarını hiç bırakmadan. Zaten onları bir araya getiren de Ankara Devlet Tiyatrosu sahneleri değil miydi? Günlük dizi kavramını bizlerle tanıştırıp; bugün ki günlük diziler gibi acıyı ve şiddeti değil, huzuru ve mutluluğu "her ailede yaşanabilecek olayları" en doğal ve yalın haliyle ekranlara sunan Ferhunde Hanımlar dizisini unutmak ne mümkün.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >