Acun Ilıcalı'dan yılın transfer bombası

Güldür Güldür Show
Güldür Güldür Show

Acun Ilıcalı, yeni sezona transferler yapmaya devam ediyor. Son olarak Beyazıt Öztürk'ü O Ses Türkiye programına dahil eden Ilıcalı, Güldür Güldür Show programını da yeni sezon için transfer etti.

Ünlü yapımcı Acun Ilıcalı, TV 8 kanalının yayın skalasını genişletmeye devam ediyor. Eğlence temasına uygun yayınlar yapan kanala yeni sezon için önemli bir program transferi gerçekleşti.

2013 yılından bu yana Show TV'de yayınlanan skeç-tiyatro programı Güldür Güldür Show, değişen kadrosu ve düşen reytingleriyle geçtiğimiz sezon içerisinde çok konuşulmuştu.

Güldür Güldür Show
Güldür Güldür Show

Ali Sunal'ın yeni sezona Ocak 2019'da başlayacak dediği programın, Ekim ayında kadrosunu genişleterek yayın hayatına başlayacağı belirtiliyor.

Söz konusu iddiayı paylaşan kişi Posta Gazetesi yazarı Mesut Yar oldu. Yar'ın iddiaya yer verdiği yazısı şöyle:

Güldür Güldür Show
Güldür Güldür Show

"Hadi bir ilki daha paylaşalım. Hani bundan 1 ay kadar önce "'Güldür Güldür Show' son buldu" diye yazmıştım. Hemen akabinde de sevgili Ali Sunal'ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamaya binaen Ocak 2019'a kadar ara verildiğini duyurdum.

Şimdi sanırım hiç kimsenin "o iş öyle değil" diyemeyeceği haberi patlatıyorum. "'Güldür Güldür Show' TV 8'e transfer oldu." Üstelik Ocak ayında filan değil Ekim ayında yayında olacak. Üstelik kadrosunu da yaptığı transferlerle bir hayli güçlendirecek. Daha birçok üstelik var ama onu da sevgili meslektaşlarım not düşsünler...Nalıncı keseri gibi hep kendimize yontmayalım değil mi ama?"

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >