Acun Ilıcalı'nın yeni programı 'Exatlon'un' sunucusu Orkun Işıtmak oldu

Orkun Işıtmak.
Orkun Işıtmak.

Acun Ilıcalı yeni bir program hazırlığında olduğunun müjdesini verdi. Exatlon ismini verdiği fiziki performans ve konsantrasyon gerektiren yarışmanın sunucusu Orkun Işıtmak oldu. YouTuber olan Işıtmak'ın 6 milyondan fazla takipçisi bulunuyor.

Sunucu ve televizyoncu Acun Ilıcalı yaptığı programlarla tanınıyor. Dünya çapındaki programları ülkemize göre uyarlayan Ilıcalı, O ses Türkiye ve Survivor'ın ardından yeni bir program hazırlığında.

Exatlon ismini verdiği yeni bir yarışma hazırlığında olan Acun Ilıcalı katıldığı sabah programında sunucunun kim olacağını açıkladı.

Orkun Işıtmak sunuculuğa hazırlanıyor

Sunucu Acun Ilıcalı, kendi kanalında katıldığı sabah programında açıklamalar yaptı. Ilıcalı yeni bir programa başlayacağını duyurarak '' Exatlon'u Türkiye'de çekeceğiz ve efsane YouTuberlar yarışacak. O Ses Türkiye, Survivor ve MasterChef'le TV8'in yayın akışı dolu olduğu için yer yok. TV8'de yayınlamayacağız. Güzel isimler var. Çocuklar çok enerjik. Olağanüstü ses getirecek bir projeye doğru gidiyoruz. Ünlü YouTuber Orkun Işıtmak sunucu olacak" dedi.

Acun Ilıcalı

Exatlon nedir?

Yüksek fizik performans ve konsantrasyon gerektiren Exatlon yarışmasında ünlüler ve gönüllüler olarak ayrılmış iki takım, hem kendi gruplarının galibiyeti hem de bireysel şampiyonluk için parkurlarda mücadele edecek.

TV8'in satışı gündeme gelmişti

1990 yılında MNG Medya Grubu tarafından yayın hayatına start veren ancak 2013 yılında yurt dışından Türkiye'ye uyarladığı yarışmalarla medya patronu haline gelen TV 8 kanalının sunucusu Acun Ilıcalı 70 milyon dolara satın almıştı. Yıllar içinde değişen ve gelişen kanalın satılacağı gündeme geldi.

Acun Ilıcalı, TV8'in maddi zorluklardan dolayı satılacağı yönünde iddialar gündeme gelmişti.

Ilıcalı, birçok yerden tekliflerin geldiğini doğruladı ancak henüz bir anlaşma gerçekleşmediğini söyledi.

Medical Park Hastaneler Grubu'nun, Ilıcalı ile TV 8'deki hisselerinin tamamını satın almak konusunda anlaşma sağladığı iddia edilmiş ''Teklifler olduğu doğru ancak sözü edilen yer değil'' şeklinde açıklama gelmişti.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >