Acun, ‘YouTuber’ yarıştıracak: ‘Exathlon kadrosunda fenomen isimler yer alıyor'

Acun Ilıcalı Exathlonlon'da yarışacak 18 yarışmacıyı açıkladı
Acun Ilıcalı Exathlonlon'da yarışacak 18 yarışmacıyı açıkladı

Geçtiğimiz günlerde yeni bir yarışma programının hazırlıklarının sürdüğünü ve yakın zamanda bir duyuru yapacağını belirten Acun Ilıcalı, 18 tane YouTuber'ın yarışacağı Survivor tarzı yeni yarışma programı Exathlon'un yarışmacılarını açıkladı. Yarışmaya katılacak isimler arasında, Oğuzhan Uğur, Orkun Işıtmak ve Hayrettin gibi birçok ünlü isim yer alıyor.

Türkiye’nin en çok izlenen TV programlarından Survivor'ın yapımcısı ve TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı, YouTube'da yayınlanacak yeni projesi "Exathlon Challenge" isimli programda yer alacak bütün YouTuberları açıkladı.

Dünyanın birçoktelevizyon kanalına içeriküreten ve programlar hazırlayan Ilıcalı, yine bir ilke imza atmak için YouTube'a özel yeni programında yarışacak 18 YouTuber'un ismini açıkladı.

YouTuberlar Dominik yolcusu

Survivor’ın çekildiği yerde yani Dominik’te çekilecek. Acun Ilıcalı dün akşam Instagram üzerinden yaptığı paylaşımlar ile programın kadrosunu da açıkladı.


Kadroda Türkiye'nin en fazla takipçi kitlesine sahip, Oğuzhan Uğur, Orkun Işıtmak, Hayrettin, Uras Benlioğlu gibi birçok isim yer alıyor.

18 YouTuber'ın yarışacağı Exathlon Challenge tam kadrosu:

  1. Buse Plan
  2. Barış Erdoğan
  3. Uras Benlioğlu
  4. Doğan Kabak
  5. Burce Yağmur Karabal
  6. Zeynep Aleyna Şen
  7. Dilan Ay
  8. Buğra Kazancı
  9. MiaFitz
  10. Hayrettin
  11. Mendebur Lemur
  12. Öykü Berkan
  13. AğırSağlam (Furkan Kaya)
  14. Elanur
  15. Furkan Yaman
  16. Dilara Aydın
  17. Oğuzhan Uğur
  18. Orkun Işıtmak

Exathlon Challenge programı sadece YouTube’da yayınlanacağı için programın formatı da YouTube’a özel olacak. Ayrıca TV kanallarına getirilen yayıncılık kısıtlamaları YouTube’da bulunmayacağı için Survivor ya da diğer programlardan daha çekişmeli bir ortam göreceğimiz kesin.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >