Acun'a rakip oldular, yolları ayrıldı! Eser Yenenler'den şoke eden açıklama

3 Adam
3 Adam

Acun'a rakip oldular! Eser Yenenler'den "3 Adam" hakkında şaşırtan açıklama!

Eser Yenenler, Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak'ın ne yapacağı merak ediliyordu ki; Eser'den "3 Adam" hakkında son açıklama geldi.

Merak ediliyordu!

                                    3 Adam'ın yeni sezonda TV8 ekranlarında yer almayacağının ortaya çıkmasının ardından; Eser Yenenler, Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak'ın ne yapacağı merak merak konusu olmuştu.
Merak ediliyordu! 3 Adam'ın yeni sezonda TV8 ekranlarında yer almayacağının ortaya çıkmasının ardından; Eser Yenenler, Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak'ın ne yapacağı merak merak konusu olmuştu.
"Acun Medya'dan affımızı istedik"

                                    Ekranların sevilen program "3 Adam", yeni sezonda olacak mı olmayacak mı tartışmalarına Eser Yenenler son noktayı koydu. Sosyal medya hesabından açıklamada bulunana Yenenler, "Acun Medya'dan affımızı istedik, yeni ve güzel şeyler hazırlığındayız" dedi.
"Acun Medya'dan affımızı istedik" Ekranların sevilen program "3 Adam", yeni sezonda olacak mı olmayacak mı tartışmalarına Eser Yenenler son noktayı koydu. Sosyal medya hesabından açıklamada bulunana Yenenler, "Acun Medya'dan affımızı istedik, yeni ve güzel şeyler hazırlığındayız" dedi.
İşte o açıklama!

                                    Soranlara, sormayanlara;
"Girişimci ruhumuza karşı koyamayıp, kendi projelerimizi yapabilmek adına 3 Adam Yapım'ı kurduk. Bu yüzden Acun Medya ve Tv8'den affımızı istedik. Yeni ve güzel şeylerin hazırlığındayız... 3 ADAM Talk Show'u da doğru zamanda doğru yerde sizlerle buluşturacağız."
İşte o açıklama! Soranlara, sormayanlara; "Girişimci ruhumuza karşı koyamayıp, kendi projelerimizi yapabilmek adına 3 Adam Yapım'ı kurduk. Bu yüzden Acun Medya ve Tv8'den affımızı istedik. Yeni ve güzel şeylerin hazırlığındayız... 3 ADAM Talk Show'u da doğru zamanda doğru yerde sizlerle buluşturacağız."
"Acun Ilıcalı'ya rakip mi oluyorlar?" 

                                    Yeni yapım şirketi kurmaları, 'Acun Ilıcalı'ya rakip mi oluyorlar' sorusunu da beraberinde getirdi.
"Acun Ilıcalı'ya rakip mi oluyorlar?" Yeni yapım şirketi kurmaları, 'Acun Ilıcalı'ya rakip mi oluyorlar' sorusunu da beraberinde getirdi.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >