Adam gibi yüreğine helal olsun koçum benim! Koçum Benim dizisinin liselileri artık başrol!

koçum benim
koçum benim

Koçum Benim dizisiyle hayatlarımıza giren ünlü oyuncular, geçen yıllardan nasiplerini almış.

"Adam gibi yüreğine helal olsun koçum benim, çelik gibi bileğine helal olsun koçum benim! Dar oldu rakibe saha, helal olsun koçum benim! Kaldır kupayı havaya, helal olsun koçum benim!"

Bu şarkıyı hatırlamayanınız, diziyi izlemeyeniniz yoktur kuşkusuz. Lise dizilerinin atası olarak kabul gören Koçum Benim'in lise talebesi olarak izlediğimiz oyuncuları artık başrol hatta anne ve baba.

Sizler için bu içeriğimiz de Koçum Benim dizisinin genç oyuncularının şimdiki hallerini derledik.

Ozan Güven
Güven, şimdilerde Can Manay olarak internet dizisi Fi'de rol alıyor. Yeni filmi Arif V 216 ise vizyon için gün sayıyor.
Ozan Güven Güven, şimdilerde Can Manay olarak internet dizisi Fi'de rol alıyor. Yeni filmi Arif V 216 ise vizyon için gün sayıyor.
Yasemin Özilhan
Oyunculuğu bırakan Özilhan, iş adamı İzzet Özilhan ile evli. Şimdilerde ise İpekyol markasının yüzü. 2 tane de kızı bulunuyor.
Yasemin Özilhan Oyunculuğu bırakan Özilhan, iş adamı İzzet Özilhan ile evli. Şimdilerde ise İpekyol markasının yüzü. 2 tane de kızı bulunuyor.
Engin Altan Düzyatan
Düzyatan, tam 4 sezondur Diriliş Ertuğrul'da Ertuğrul Bey'i canlandırıyor. İş adamı Ender Alkoçlar'ın kızı ve sanatçı Hülya Koçyiğit'in torunu olan Neslişah Alkoçlar ile evli ve bir oğulları bulunuyor.
Engin Altan Düzyatan Düzyatan, tam 4 sezondur Diriliş Ertuğrul'da Ertuğrul Bey'i canlandırıyor. İş adamı Ender Alkoçlar'ın kızı ve sanatçı Hülya Koçyiğit'in torunu olan Neslişah Alkoçlar ile evli ve bir oğulları bulunuyor.
Nehir Erdoğan
Uzun süredir ekranlarda göremediğimiz Erdoğan artık internet dizisi Fi/Çi'de rol alıyor. Hayranlarına duyurulur!
Nehir Erdoğan Uzun süredir ekranlarda göremediğimiz Erdoğan artık internet dizisi Fi/Çi'de rol alıyor. Hayranlarına duyurulur!
Yunus Günçe
Kendisini ilerletip stand-up gösterileri de yapmaya başlayan Günçe son olarak Survivor adlı yarışmada yarışmıştı.
Yunus Günçe Kendisini ilerletip stand-up gösterileri de yapmaya başlayan Günçe son olarak Survivor adlı yarışmada yarışmıştı.
Selin Demiratar
Uzun süredir ekranda olmayan Demiratar, 16 yaşında başladığı oyunculuk kariyerinde son olarak Huzur Sokağı dizisinde rol aldı.
Selin Demiratar Uzun süredir ekranda olmayan Demiratar, 16 yaşında başladığı oyunculuk kariyerinde son olarak Huzur Sokağı dizisinde rol aldı.
Barış Aksavaş
Aksavaş, sessiz ve sakin bir biçimde oyunculuk kariyerini devam ettiriyor. Onu son olarak Muhteşem Yüzyıl'da Jean de La Foret rolünde izledik.
Barış Aksavaş Aksavaş, sessiz ve sakin bir biçimde oyunculuk kariyerini devam ettiriyor. Onu son olarak Muhteşem Yüzyıl'da Jean de La Foret rolünde izledik.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >