Ailesinin direğe bağladığı kişiyi, mahalle bekçileri kurtardı

Ailesinin direğe bağladığı kişiyi, mahalle bekçileri kurtardı
Ailesinin direğe bağladığı kişiyi, mahalle bekçileri kurtardı

Adana'da meydana gelen ilginç olayda 25 yaşında genç elektrik direğine balı halde görüldü. Durumu fark eden mahalle sakinleri yetkilileri arayarak gencin elektrik direğinden kurtulmasını sağladı. Olaya ilişkin yapılan incelemede akli dengesi yerinde olmadığı ve evdekilere saldırıp, yaraladığı iddia edilen gencin, ailesi tarafından direğe bağlandığı belirlendi. Direğe bağlanan genç ve ailesi, ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Sarıçam ilçesi Kemalpaşa Mahallesi sakinleri 25 yaşlarında bir erkeğin darbedilmiş bir halde elektrik direğine bağlandığını görünce 112 Çağrı Merkezine haber verdi.

Direğe bağlanan genci mahalle bekçileri kurtardı

İhbarı üzerine olay yerine polis ve mahalle bekçileri sevk edildi. Suriye uyruklu ismi açıklanmayan genci, elektrik direğine bağlı bir şekilde bulan mahalle bekçileri, ipi keserek kurtardı.

Evdekilere saldırıp, yaraladığı iddia edildi

Polisin yaptığı incelemede akli dengesi yerinde olmadığı ve evdekilere saldırıp, yaraladığı iddia edilen gencin, ailesi tarafından direğe bağlandığı belirlendi. Suriye uyruklu genç ve ailesi, ifadeleri alınmak üzere Sarıçam Polis Merkezi'ne götürüldü.


Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >