Adana’da 15 yaşındaki kızı intihara sürüklemekten gözaltına alındı

Olay Adana'da yaşandı..
Olay Adana'da yaşandı..

Adana’da 15 yaşındaki G.G. bir apartmanın 6’ncı katındaki havalandırmanın penceresinden kendini boşluğa bırakarak ağır yaralandı. Kızın babası intihardan İbrahim Can Y. İsimli genci sorumlu tuttu.

Alınan bilgiye göre olay Adana’nın Yüreğir İlçesi Dadaloğlu Mahallesi’nde yaşandı.

İddiaya göre, 15 yaşındaki G.G. isimli kız çocuğu bir apartmanın 6’ncı katındaki havalandırma penceresinden kendini boşluğa bırakan kız ağır yaralandı. Yoğun bakıma alınan genç kızın hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

Olay yerine gelen polis soruşturma başlatırken kız çocuğunun babası Ramazan G. ise polise verdiği ifadede kızının mahallede İbrahim Can Y. isimli genç ile gönül ilişkisi yaşadığını genci defalarca uyarmasına rağmen kızının peşini bırakmadığını intihara teşebbüs etmesinin sebebinin bu şahıs olduğunu ve şikayetçi olduğunu söyledi.

İbrahim Can Y. gözaltına alındı.
İbrahim Can Y. gözaltına alındı.

Polis, babanın şikayetçi olduğu genci gözaltına aldı. İbrahim Can Y. ise ifadesinde kızın apartmandan atladığı gün saat 15.00’de parkta buluştuklarını, kendisinden ayrılmak istediğini söylediğini kızın ise "benden ayrılırsan intihar ederim" dediğini belirterek, "Öyle söyleyince buna inanmayıp yanından ayrılıp gittim. Daha sonra kızın kendini apartmandan attığını öğrendim. Babasının suçlamalarını kabul etmiyorum" dediği öğrenildi.

Adli tıp birimden sağlık kontrolünden geçirilen genç, basın mensuplarına, "Bana bir şey sormayın" diyerek tepki gösterdi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >