Bulana 100 bin lira! Kedisi kaybolan kadın feryat etti: 3 gündür ağlamaktan uyuyamıyorum

Adana
Adana

Adana’da yaşayan 28 yaşındaki Serap Düzgün, parkta kaybolan kedisini bulmak için ilan bastırdı, sokak sokak gezdi. Evde büyüyen ve arka bacağı sakat olan kedisi için duygusal bir çağrı yapan Düzgün, “Bulana 100 bin lira nakit ödül vereceğim” dedi.

Adana’da yaşayan genç kadın, kaybolan kedisini bulmak için sokaklarda gezip ağaçlara ve birçok noktaya el ilanı astı. Kedisini bulana 100 bin lira ödül vereceğini duyuran kadın, "Yeter ki kedim bulunsun, ona çok bağlıyım 3 gündür ağlamaktan uyuyamıyorum. Bulana nakit 100 bin lira ödül vereceğim" dedi.

Adana
Adana

Adana’da yaşayan 28 yaşındaki Serap Düzgün, geçtiğimiz pazar günü ismini ’Sakat’ koyduğu kedisiyle birlikte merkez Seyhan ilçesinde bulunan Dilberler Sekisi Parkı’na gitti. Burada Düzgün’ün kedisi bir anda taşıma çantasından kaçıp gözden kayboldu. Bunun üzerine gün boyu kedisini arayan Düzgün, bulamayınca evine döndü.

İlanı bastırdı, herkese sordu

Pazartesi günü yeniden parka giden Düzgün, gördüğü herkese kedisini sordu ancak yine bir iz bulamadı ve üzerinde "Bulana 100 bin lira ödül var" yazılı el ilanı çıkarttı. Düzgün, ilanları ağaç ve konteynerlere yapıştırdı. Şimdi parkın çevresinde gezip kedisini arayan Düzgün, kedisini bulan kişiye 100 bin lira ödül verecek.

Adana
Adana

"3 gündür uykusuz ve berbat bir durumdayım, kedimi bulmama yardım edin"

İhlas Haber Ajansı’na konuşan Serap Düzgün, 3 gündür kedisini aradığını anlatarak, "3 gündür uykusuz ve berbat bir durumdayım. Pazar sabahı kedim taşıma çantasından kaçtı. Kedimin arka ayağı aksıyor, sakat bir kedi. Evde büyümüş bir kedinin burada hayatta kalması çok zor. Bulmama yardım edilsin istiyorum" ifadelerini kullandı.

Adana
Adana

"Ödül için kendimi zorlarım, daha fazlasını bile verebilirim"

Kedisini bulana nakit 100 bin lira vereceğini söyleyen Düzgün, "Kedimi çok seviyorum. 100 bin lira nakit ödeme yapacağım. Sevgiyi üst düzey yaşayan birisiyim. Ödül için kendimi zorlarım, daha fazlasını bile verebilirim. Sadece 2 kişi aradı ama bulunmadı, herkesten yardım istiyorum. Şu anda kedim dünyada yapayalnız kaldı" diye konuştu.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >