Adana'da kız isteme katliamı: 5 kişiyi öldürdü, intihar etti

Adana'da kız isteme katliamı: 5 kişiyi öldürdü, intihar etti
Adana'da kız isteme katliamı: 5 kişiyi öldürdü, intihar etti

Emekli Vali Yardımcısı İsmet Metin'in evinde kız isteme sırasında yaşanan tartışmada damat adayı önce 5 kişiyi öldürdü ardından da intihar etti.

Adana'da emekli Vali Yardımcısı İsmet Metin'in evinde kız isteme sırasında yaşanan tartışmada damat adayı 5 kişiyi öldürüp kendi kafasına da sıkarak intihar etti.

Olay, akşam saatlerinde Seyhan İlçesi Kurtuluş Mahallesi 64014 sokakta bulunan 5 katlı Çelik Apartmanı'nda meydana geldi. İddiaya göre, emekli Vali Yardımcısı İsmet Metin'in kızını istemeye gelen kişiler ile çıkan tartışmada damat adayı önce evdeki 5 kişiyi tabanca ile vurup daha sonra aynı tabancayla başına ateş ederek intihar etti.

6 kişi öldü

Silah sesini duyan vatandaşlar durumu polise bildirdi. Polis ekipleri ise olay yerine geldiğinde evin kapısı kapalı olduğu için durumu CAN-KUR ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen CAN-KUR ekipleri kapıyı kırarak içeri girdi. Ekipler dairede 3'ü kadın 6 kişinin cesediyle karşılaştı.

Ölenlerden 3 kişinin kimliği belli oldu

Ölen kişilerden birinin yatak odasında, birinin evin girişinde birinin odada diğer 3 kişinin ise salonda vurulduğu tespit edildi. Ölen üç kişiden kimlikleri belli olanlar emekli Vali Yardımcısı İsmet Metin, Denizhan Dener ve Gönül Cengiz olarak açıklandı.

Bu arada cesetlerin bulunduğu evde olay inceleme işlemleri tamamlandı.

Daha sonra cesetler otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Polisin yaptığı incelemede söz konusu evde 18 boş kovan, olayda kullanılan silaha ait 30 mermi, bir av tüfeği ve bu tüfeğe ait bir miktar fişek bulunduğu öğrenildi.

Seyhan Belediyesi'nde temizlik işçisi olarak çalışan görgü tanığı Levent Uçaroğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, sokağa temizlik yapmak için girdiğini ve silah sesleri duyduğunu söyledi.

Bunun üzerine korkup paniğe kapıldığını belirten Uçaroğlu, "Geri geri kaçtım. Buradaki vatandaşlarla polise haber verdik." dedi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >