Ağaoğlu'na dudak uçuklatacak türden en "baba" hediye!

Ağaoğlu
Ağaoğlu

Ağaoğlu'na 4 milyon 204 bin 920 TL babalar günü hediyesi!

Ünlü isimler babalarına olan sevgilerini sosyal medyada paylaştıkları fotoğraflarla anlatırken, ünlü isim Ali Ağaoğlu'nun çocukları boş durmadı.

"En baba hediye"
Otomobil koleksiyonuyla bilinen Ali Ağaoğlu’na oğlu Alican, kızı Sena ve damadı Koray Kırcal, Rolls Royce’un en son modeli Dawn serisini hediye etti.
"En baba hediye" Otomobil koleksiyonuyla bilinen Ali Ağaoğlu’na oğlu Alican, kızı Sena ve damadı Koray Kırcal, Rolls Royce’un en son modeli Dawn serisini hediye etti.
4 milyon 204 bin 920 TL'lik hediye!
Çocukları, aylar öncesinden sipariş ettikleri 1 milyon 230 bin dolarlık (4 milyon 204 bin 920 TL) aracı, iş adamına önceki akşam Ortaköy’deki evlerinde verdikleri küçük bir partiyle hediye etti.
4 milyon 204 bin 920 TL'lik hediye! Çocukları, aylar öncesinden sipariş ettikleri 1 milyon 230 bin dolarlık (4 milyon 204 bin 920 TL) aracı, iş adamına önceki akşam Ortaköy’deki evlerinde verdikleri küçük bir partiyle hediye etti.
Kişiye özel hazırlanıyor!
Otomobilin koltuklarının, şirketin kurumsal renginde olması, Ağaoğlu’nu duygulandırdı. Rolls-Royce Dawn’ın yüzde 90’ı el imalatı olarak kişiye özel hazırlanıyor.
Kişiye özel hazırlanıyor! Otomobilin koltuklarının, şirketin kurumsal renginde olması, Ağaoğlu’nu duygulandırdı. Rolls-Royce Dawn’ın yüzde 90’ı el imalatı olarak kişiye özel hazırlanıyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >