Ağrılar yüzünden dünyası kararan migren hastalarına bir müjdemiz var!

Migren tedavisinde kalıcı yöntem ile hayat kalitenizi arttırın.

Hayattan zevk alamama, aşırı stres, gerginlik ve mutsuzluk hali, yalnızca migren hastalarının anlayabileceği bir durum. Günümüz dünyasında kişilerde stres yükünün artmasıyla artan migren problemi, kişinin sosyal hayatını oldukça olumsuz etkiliyor. Aynı zamanda önemli derecede iş gücü kaybına neden olan hastalık, son yıllarda geliştirilen ilaçlarla az da olsa rahatlatılmaya çalışılıyor. Ağrı sebebiyle dünyası kararan migren hastalarına, artık bir çözüm olduğu müjdesini verebiliriz. Artık mikro-endoskopik cerrahi yöntem ile migren ağrılarınızdan kurtulabilirsiniz.
Botoks tedavisi ile başladı
İlerleyen teknoloji sayesinde, günümüz dünyasının baş belası migren sorunu yavaş yavaş çözülmeye başladı. Artan bir sıklıkla uygulanmaya başlayan botoks tedavisi, migren sorununu az da olsa ileriye taşımış durumda.
Botoks tedavisi ile başladı İlerleyen teknoloji sayesinde, günümüz dünyasının baş belası migren sorunu yavaş yavaş çözülmeye başladı. Artan bir sıklıkla uygulanmaya başlayan botoks tedavisi, migren sorununu az da olsa ileriye taşımış durumda.
Kalıcı yöntem mikro-endoskopik
Botokstan sonra çok daha kalıcı bir yöntem olan mikro-endoskopik cerrahi yöntemi, hastalar açısından daha büyük bir umut oldu.
Kalıcı yöntem mikro-endoskopik Botokstan sonra çok daha kalıcı bir yöntem olan mikro-endoskopik cerrahi yöntemi, hastalar açısından daha büyük bir umut oldu.
Her hastaya uygulanabiliyor
Neredeyse her hastaya uygulanabilen yöntem, hastalar üzerinde  yüzde 90 başarılı oluyor.
Her hastaya uygulanabiliyor Neredeyse her hastaya uygulanabilen yöntem, hastalar üzerinde yüzde 90 başarılı oluyor.
Uzman kişiler tarafından uygulanmalı
Tedavi temelde bir sinir gevşetme işlemi olarak uygulanıyor. Ancak tedavinin en önemli noktası, uygulamanın profesyonel ellerden çıkmış olması.
Uzman kişiler tarafından uygulanmalı Tedavi temelde bir sinir gevşetme işlemi olarak uygulanıyor. Ancak tedavinin en önemli noktası, uygulamanın profesyonel ellerden çıkmış olması.
Tedavi kimlere uygulanıyor?
Tedavide hastanın tanısının net olarak konmuş olması, aynı zamanda daha önce uygulanan botoks tedavisinden fayda görmüş olması gerekiyor.
Tedavi kimlere uygulanıyor? Tedavide hastanın tanısının net olarak konmuş olması, aynı zamanda daha önce uygulanan botoks tedavisinden fayda görmüş olması gerekiyor.
Tedavi nasıl yapılıyor?
Aşamaları geçen hastalara, alın bölgesindeki saçlı deriden uygulama yapılıyor. Migren ağrılarının olduğu düşünülen bölgeler etkisiz hale getirilip ağrı durdurulmaya çalışılıyor. Ayrıca enseden başlayan ağrılar için de, ense kökü gevşetilip tedavi ediliyor.
Tedavi nasıl yapılıyor? Aşamaları geçen hastalara, alın bölgesindeki saçlı deriden uygulama yapılıyor. Migren ağrılarının olduğu düşünülen bölgeler etkisiz hale getirilip ağrı durdurulmaya çalışılıyor. Ayrıca enseden başlayan ağrılar için de, ense kökü gevşetilip tedavi ediliyor.
Aynı gün taburcu olabiliyorsunuz
Hastalar tedavi sonrası, genelde aynı gün tabucu ediliyor. Tedavi sırasında ve sonrasında hissedilen şiddetli bir ağrı olmamakla birlikte, hastaların ağrılarında bilimsel olarak bir azalma görülüyor.
Aynı gün taburcu olabiliyorsunuz Hastalar tedavi sonrası, genelde aynı gün tabucu ediliyor. Tedavi sırasında ve sonrasında hissedilen şiddetli bir ağrı olmamakla birlikte, hastaların ağrılarında bilimsel olarak bir azalma görülüyor.
Migrenden kurtulmanın çaresi var
Ağrılar yüzünden hayatları kararan migren hastalarına artık bir çözüm önerimiz var; migren sorunundan kurtulabilirler.
Migrenden kurtulmanın çaresi var Ağrılar yüzünden hayatları kararan migren hastalarına artık bir çözüm önerimiz var; migren sorunundan kurtulabilirler.
Bir adım atın!
Haydi, siz de yeni hayatınız için bir adım atın; hayatınızı kolaylaştırmak için migren sorunundan kurtulun.
Bir adım atın! Haydi, siz de yeni hayatınız için bir adım atın; hayatınızı kolaylaştırmak için migren sorunundan kurtulun.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >