Ahmet Kural adliye çıkışında konuştu: 'Çok acı!'

Ahmet Kural, Sıla ile ilgili hakkında çıkan iddiaları yanıtladı.
Ahmet Kural, Sıla ile ilgili hakkında çıkan iddiaları yanıtladı.

Ünlü şarkıcı Sıla Gençoğlu ile hakkında çıkan iddialar suçlamasıyla adliyede savcıya ifade veren Ahmet Kural "İfademi verdim, Türk adaletine güveniyorum. Haksız olmak haksızlığa uğramaktan daha acıdır" açıklamasında bulundu.

Şarkıcı Sıla Gençoğlu'nun darp iddiasıyla şikayetçi olduğu Ahmet Kural, avukatı Sibel Aydın ile Çağlayan Adliyesi'ne gitti. Savcının odasına giren Kural'ın ifade verme işlemi 1.5 saat sürdü. Adliye çıkışı konuşan Kural, "Haksız olmak, haksızlığa uğramaktan daha acıdır" dedi.

Hakkında üç ay uzaklaştırma kararı çıkarılan Ahmet Kural, konu hakkında şunları söyledi:

"Konuyla ilgili açıklamaları sadece resmi makamlara yapacağımı söylediğim gibi sadece savcıya ifade verdi. Türk adaletine güveniyorum, yargı süreci devam ediyor. Benim için yeni bir başlangıç her anlamda. Adım böyle bir konuyla anıldığı için herkesten bir kez daha çok özür diliyorum. Bu yaşananlar için de asılsız iftira, yargısız infaz yapanlara şunu söylüyorum. 'Haksız olmak, haksızlığa uğramaktan daha acıdır."


Kural'ın avukatından açıklama geldi!
"Sıla Hanım'ın avukatı ile ilgili İstanbul barosuna şikayette bulunacağım. Asılsız iddia ve ithamlar için de her kişi ve kurum hakkında yasal sürece başlıyoruz."
Kural'ın avukatından açıklama geldi! "Sıla Hanım'ın avukatı ile ilgili İstanbul barosuna şikayette bulunacağım. Asılsız iddia ve ithamlar için de her kişi ve kurum hakkında yasal sürece başlıyoruz."
"Toplum tek taraflı bilgilendirilmiştir"
Adliyeden ayrılan Kural'ın avukatı açıklamasında şunları söyledi: "Manipülasyon sürecinde ısrarla müvekkilimin ifade vermediğini belirtmiştim. Sadece yargı mercilerine ifade vereceğini söyledik. Toplum tek taraflı bilgilendirilmiştir."
"Toplum tek taraflı bilgilendirilmiştir" Adliyeden ayrılan Kural'ın avukatı açıklamasında şunları söyledi: "Manipülasyon sürecinde ısrarla müvekkilimin ifade vermediğini belirtmiştim. Sadece yargı mercilerine ifade vereceğini söyledik. Toplum tek taraflı bilgilendirilmiştir."
"Soruşturmanın bir an önce nihayete ermesini bekliyoruz"
Şarkıcı Sıla'nın şiddet gördüğü iddiasıyla şikayetçi olduğu Ahmet Kural'ın ifade çağrılmasından sonra Sıla'nın avukatı Rezan Epözdemir adliye önünde açıklama yaptı: 


"Bir kısım tanıklar beyanda bulunmak istedi. Birisi beyanda bulunacak. Soruşturmanın gizliliğiyle ilgili. Bu tanıkları olaya ilişkin bilgiye haiz olan tanıklar olacak. Bunlar bir şekilde sabah bir kısmı magazin programlarında da yer aldı. Menajerine de mailler atılmış. Başsavcılık makamı uygun gördü, tanıklar dinlenecek. Soruşturmanın bir an önce nihayete ermesini bekliyoruz biz. Varsa kanun arama özgürlüğümüzü kullanacağız. Yoksa da saygı duyacağız."
"Soruşturmanın bir an önce nihayete ermesini bekliyoruz" Şarkıcı Sıla'nın şiddet gördüğü iddiasıyla şikayetçi olduğu Ahmet Kural'ın ifade çağrılmasından sonra Sıla'nın avukatı Rezan Epözdemir adliye önünde açıklama yaptı: "Bir kısım tanıklar beyanda bulunmak istedi. Birisi beyanda bulunacak. Soruşturmanın gizliliğiyle ilgili. Bu tanıkları olaya ilişkin bilgiye haiz olan tanıklar olacak. Bunlar bir şekilde sabah bir kısmı magazin programlarında da yer aldı. Menajerine de mailler atılmış. Başsavcılık makamı uygun gördü, tanıklar dinlenecek. Soruşturmanın bir an önce nihayete ermesini bekliyoruz biz. Varsa kanun arama özgürlüğümüzü kullanacağız. Yoksa da saygı duyacağız."
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >