Ahmet Kural ile Murat Cemcir'den fırtına koparacak yeni film 'Çalgı Çengi İkimiz' geliyor

Ahmet Kural ile Murat Cemcir, 'Çalgı Çengi İkimiz' isimli film ile Ocak 2017'de sinemaseverlerle buluşacak. Heyecan yaratan yeni filmin afişi ve fragmanı geçtiğimiz günlerde seyirciyle paylaşıldı.

'Düğün Dernek' serisiyle 13 milyondan fazla seyirciye ulaşan ancak gişe rekorunu küçük farkla 'Recep İvedik 4'e kaptıran Ahmet Kural ve Murat Cemcir ikilisi, 'Çalgı Çengi İkimiz' filmiyle iddialı geliyor.

Filmin senaryosu, yine Selçuk Aydemir imzası taşıyacak. Yönetmen koltuğunda da Aydemir'in oturacağı 'Çalgı Çengi İkimiz'in teaser afişi de izleyicinin beğenisine sunuldu.



Filmin konusu


Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in yanı sıra sürpriz oyuncularla da sinemaseverlere kahkaha dolu dakikalar vadeden yapımda, altı yıl önce bulaştıkları mafya tarafından resmi düğün şarkıcılığı görevi icra ettirilen Salih ve Gürkan'ın tehlike ve eğlence dolu maceraları devam ediyor.

'Çalgı Çengi İkimiz' de sevdiği kızla evlenmek için mafyadan ayrılmak isteyen Salih ve kuzeni Gürkan'a bunu gerçekleştirmeleri için tek bir şart sunulur. Gittikleri düğündeki nikah memurunu kaçırmaları emredilen ikilinin başına hiç beklenmedik ve birbirinden ilginç olaylar gelecektir.




Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >