Ahmet Kural ve Murat Cemcir ikilisinden yeni sinema filmi: Baba Parası

Sinemanın güldüren ikilisi: Ahmet Kural, Murat Cemcir
Sinemanın güldüren ikilisi: Ahmet Kural, Murat Cemcir

Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in ilk filmi olan Çalgı Çengi ile Türk sineması yeni bir ikili kazandı desek yanlış olmaz. Başarılı ikili yakaladıkları ivmeyi Düğün Dernek ve Ailecek Şaşkınız filmleriyle en üst seviyeye çıkarmış gözüküyor. Uzunca bir süre beyazperdeden uzak kalan Kural ve Cemcir yeni filmleri 'Baba Parası' ile oldukça eğlenceli bir dönüş yapacağa benziyorlar. Nitekim Baba Parası'nın yayınlanan ilk fragmanı şimdiden seyircilerin beğenisini kazanmaya yetti.

Türk sinemasının son dönemlerinde yetişen en iyi sinema yüzlerinden ve ikililerinden Murat Cemcir ve Ahmet Kural, filmlerine bir yenisini daha ekledi. Bugüne kadar komedi türünde birçok başarılı işe imza atan ikili yine seyircileri 'Baba Parası' filmiyle güldürmeyi hedefliyor.

Sinemanın muzip ikilisi: Kural - Cemcir

Çalgı Çengi filmiyle ilk kez sinema seyircisi karşısına çıkan Ahmet Kural ve Murat Cemcir, bütçeleri oldukça düşük olsa da Türk seyircisinin yoğun ilgisi ve beğenisini kazanmayı başarmışlardı. Daha sonra Düğün Dernek serisiyle bu başarıyı katlayan ikili, bir de unutulmazlar arasına giren dizi 'Kardeş Payı'nı Türk televizyonlarına kazandırmış oldu.

Baba Parası filmi oyuncuları: Murat Cemcir, Devrim Yakut, Ahmet Kural, Yağmur Tanrısevsin
Baba Parası filmi oyuncuları: Murat Cemcir, Devrim Yakut, Ahmet Kural, Yağmur Tanrısevsin

Bu denli başarılı yapımlara imza atan iki yakın dost, sosyal hayatlarında yaşadıkları sorunlar ve büyük kavgalar ile gündem olsalar da işin magazinsel tarafından neredeyse 1 yıldır uzak konumdalar. Belli ki yeni filmlerine oldukça mesai ayırmışlar. Dileriz bu yoğun mesainin sonunda sinemaseverleri de güldürmeyi başarırlar.

İşte Baba Parası filminin ilk fragmanı


"Ailecek Şaşkınız", "Çalgı Çengi" ve "Düğün Dernek" filmleriyle tanınan Selçuk Aydemir'in yönetmenliğini ve senaristliğini üstlendiği "Baba Parası", 1 Ocak 2020'de izleyiciyle buluşacak.

Yönetmen Selçuk Aydemir'in senaryosunu yazıp yönettiği "Baba Parası" filminden ilk fragmanı dijital platformlardaki yerini aldı.

Türk sinemasında Selçuk Aydemir, Murat Cemcir ve Ahmet Kural üçlüsünü altıncı kez bir araya getiren film, baba mirası peşine düşen ailenin aksiyon ve komedi yüklü hikayesini konu alıyor. Filmde Kural ve Cemcir ikilisine Yağmur Tanrısevsin eşlik ediyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >