Ahmet Kural'dan Sıla'ya '3 madde' itirazı

Ünlü oyuncu Ahmet Kural, Sıla Gençoğlu'nun hakkında çıkardığı darp iddialarına itiraz etti.
Ünlü oyuncu Ahmet Kural, Sıla Gençoğlu'nun hakkında çıkardığı darp iddialarına itiraz etti.

Şarkıcı Sıla Gençoğlu ile hakkında çıkan iddialar sonucunda, ünlü oyuncu Ahmet Kural'a ilişkin başlatılan soruşturma devam ediyor. Soruşturma kapsamında geçtiğimiz hafta Sıla Gençoğlu'nu dinleyen savcılık, şüpheli sıfatıyla oyuncu Ahmet Kural'ın da ifadesini aldı.

Şarkıcı Sıla Gençoğlu, geçtiğimiz günlerde Ahmet Kural'dan şiddet gördüğünü söyleyerek şikayetçi oldu. Hakkındaki iddialardan dolayı savcılığa ifade veren oyuncu Ahmet Kural, Sıla'nın verdiği ifadeye ve rapora itiraz etti.

Ahmet Kural iddiaları kabul etmedi

                                    Sabah'ın haberine göre; Sıla'yı darp etmediğini öne süren Ahmet Kural, Sıla'nın aldığı darp raporunun Adli Tıp Kurumu'ndan değil, olaydan iki gün sonra Maslak'taki özel bir hastaneden alındığını vurgulayıp iddia sahibine üç kritik soru yöneltti.
Ahmet Kural iddiaları kabul etmedi Sabah'ın haberine göre; Sıla'yı darp etmediğini öne süren Ahmet Kural, Sıla'nın aldığı darp raporunun Adli Tıp Kurumu'ndan değil, olaydan iki gün sonra Maslak'taki özel bir hastaneden alındığını vurgulayıp iddia sahibine üç kritik soru yöneltti.
Ahmet Kural'dan 3 itiraz sorusu!

                                    'Darp raporunu neden Adli Tıp'tan değil, özel bir hastaneden aldı?' 'Darp varsa neden 100 metre ilerideki karakola gitmedi?' 'Madem şiddet gördü, başvuruyu neden olaydan iki gün sonra yaptı?'
Ahmet Kural'dan 3 itiraz sorusu! 'Darp raporunu neden Adli Tıp'tan değil, özel bir hastaneden aldı?' 'Darp varsa neden 100 metre ilerideki karakola gitmedi?' 'Madem şiddet gördü, başvuruyu neden olaydan iki gün sonra yaptı?'
"Herkesten özür diliyorum"

                                    Ahmet Kural, ifade sonrası basın mensuplarına şöyle konuşmuştu: "Konuyla ilgili açıklamayı sadece resmi makamlara yapacağım. İçeride ifademi verdim, Türk adaletine güveniyorum. Benim için her konuda yeni bir başlangıç. Böyle bir olayın içinde olduğum için herkesten tekrar özür diliyorum. Asılsız iftira, yargısız infaz yapanlara şunu söylüyorum; haksız olmak haksızlığa uğramaktan daha acıdır."
"Herkesten özür diliyorum" Ahmet Kural, ifade sonrası basın mensuplarına şöyle konuşmuştu: "Konuyla ilgili açıklamayı sadece resmi makamlara yapacağım. İçeride ifademi verdim, Türk adaletine güveniyorum. Benim için her konuda yeni bir başlangıç. Böyle bir olayın içinde olduğum için herkesten tekrar özür diliyorum. Asılsız iftira, yargısız infaz yapanlara şunu söylüyorum; haksız olmak haksızlığa uğramaktan daha acıdır."
"Yerlerde sürüklendim, kafamı duvarlara vurdu"

                                    Ünlü şarkıcı Sıla, kendisine şiddet uyguladığı iddiasıyla ünlü oyuncu Ahmet Kural hakkında suç duyurusunda bulundu. Avukatıyla İstanbul Cumhuriyet Savcılığı’na giden Sıla, Ahmet Kural’a karşı üç ay uzaklaştırma kararı aldırdı. Sıla ifadesinde "Yerlerde sürüklendim, kafamı duvarlara vurdu" açıklamasında bulundu.
"Yerlerde sürüklendim, kafamı duvarlara vurdu" Ünlü şarkıcı Sıla, kendisine şiddet uyguladığı iddiasıyla ünlü oyuncu Ahmet Kural hakkında suç duyurusunda bulundu. Avukatıyla İstanbul Cumhuriyet Savcılığı’na giden Sıla, Ahmet Kural’a karşı üç ay uzaklaştırma kararı aldırdı. Sıla ifadesinde "Yerlerde sürüklendim, kafamı duvarlara vurdu" açıklamasında bulundu.
Neco'dan eşine şiddet iddiası!

                                    Sıla Ahmet Kural olayından sonra, sanat camiasından bir şiddet haberi daha geldi. Ünlü sanatçı Neco, kendisinden 25 yaş küçük olan eşi İdil Erke'nin şiddet iddiaları nedeniyle, 3 ay evden uzaklaştırma cezası aldı. Şarkıcı Neco’nun daha önce de eşini darp ettiği gerekçesiyle 1 ay evden uzaklaştırma alarak para cezasına çarptırıldığı iddia ediliyor.
Neco'dan eşine şiddet iddiası! Sıla Ahmet Kural olayından sonra, sanat camiasından bir şiddet haberi daha geldi. Ünlü sanatçı Neco, kendisinden 25 yaş küçük olan eşi İdil Erke'nin şiddet iddiaları nedeniyle, 3 ay evden uzaklaştırma cezası aldı. Şarkıcı Neco’nun daha önce de eşini darp ettiği gerekçesiyle 1 ay evden uzaklaştırma alarak para cezasına çarptırıldığı iddia ediliyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >