Ahmet Kural adliyeye geldi, ilginç detay gözlerden kaçmadı

Sıla'dan sonra, Ahmet Kural da adliyeye ifade vermeye gitti.
Sıla'dan sonra, Ahmet Kural da adliyeye ifade vermeye gitti.

Oyuncu Ahmet Kural, şarkıcı Sıla Gençoğlu ile hakkında çıkan iddialarla ilgili olarak savcılığa ifade vermek üzere İstanbul Adliyesi'ne gitti. Kural'ın, adliyeye üst aranması yapılmadan Avukat girişinden alındığı iddia edildi.

Şarkıcı Sıla Gençoğlu ile hakkında çıkan iddialar sonucunda ifadesi alınmak üzere adliyeye çağrılan ünlü oyuncu Ahmet Kural'a ilişkin başlatılan soruşturma sürüyor. Soruşturma kapsamında geçtiğimiz hafta Sıla Gençoğlu'nu dinleyen savcılık bugün şüpheli sıfatıyla oyuncu Ahmet Kural'ın ifadesini alıyor.

Arama yapılmadan adliyeye alındı

                                    
                                    Öğle saatlerinde avukatı ve beraberindeki iki kişiyle birlikte Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na gelen Ahmet Kural'ın, avukatların giriş yaptığı kapıdan adliyeye alındığı iddia edildi. Vatandaşların aksine aranması yapılmadan adliyeye alınan Kural, Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddet Bürosu Suçları bürosuna geldi.
Arama yapılmadan adliyeye alındı Öğle saatlerinde avukatı ve beraberindeki iki kişiyle birlikte Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na gelen Ahmet Kural'ın, avukatların giriş yaptığı kapıdan adliyeye alındığı iddia edildi. Vatandaşların aksine aranması yapılmadan adliyeye alınan Kural, Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddet Bürosu Suçları bürosuna geldi.
"Sıla'ya şiddet iddiası doğru mu?"

                                    
                                    Ahmet Kural, bugün öğleden sonra avukatı Sibel Aydın ile birlikte Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayı'na giderek ifade vermek için savcının bulunduğu kata çıktı. Kural'ın ifade verme işlemi başladı. Kural, gazetecilerin "Sıla'ya şiddet iddiası doğru mu?" sorularını yanıtsız bıraktı.
"Sıla'ya şiddet iddiası doğru mu?" Ahmet Kural, bugün öğleden sonra avukatı Sibel Aydın ile birlikte Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayı'na giderek ifade vermek için savcının bulunduğu kata çıktı. Kural'ın ifade verme işlemi başladı. Kural, gazetecilerin "Sıla'ya şiddet iddiası doğru mu?" sorularını yanıtsız bıraktı.
 "Yerlerde sürüklendim, kafamı duvarlara vurdu" 

                                    
                                    Ünlü şarkıcı Sıla, kendisine şiddet uyguladığı iddiasıyla ünlü oyuncu Ahmet Kural hakkında suç duyurusunda bulundu. Avukatıyla İstanbul Cumhuriyet Savcılığı’na giden Sıla, Ahmet Kural’a karşı üç ay uzaklaştırma kararı aldırdı. Sıla ifadesinde "Yerlerde sürüklendim, kafamı duvarlara vurdu" açıklamasında bulundu.
"Yerlerde sürüklendim, kafamı duvarlara vurdu" Ünlü şarkıcı Sıla, kendisine şiddet uyguladığı iddiasıyla ünlü oyuncu Ahmet Kural hakkında suç duyurusunda bulundu. Avukatıyla İstanbul Cumhuriyet Savcılığı’na giden Sıla, Ahmet Kural’a karşı üç ay uzaklaştırma kararı aldırdı. Sıla ifadesinde "Yerlerde sürüklendim, kafamı duvarlara vurdu" açıklamasında bulundu.
"Soruşturmanın bir an önce nihayete ermesini bekliyoruz"
Şarkıcı Sıla'nın şiddet gördüğü iddiasıyla şikayetçi olduğu Ahmet Kural'ın ifade çağrılmasından sonra Sıla'nın avukatı Rezan Epözdemir adliye önünde açıklama yaptı: 

"Bir kısım tanıklar beyanda bulunmak istedi. Birisi beyanda bulunacak. Soruşturmanın gizliliğiyle ilgili. Bu tanıkları olaya ilişkin bilgiye haiz olan tanıklar olacak. Bunlar bir şekilde sabah bir kısmı magazin programlarında da yer aldı. Menajerine de mailler atılmış. Başsavcılık makamı uygun gördü, tanıklar dinlenecek. Soruşturmanın bir an önce nihayete ermesini bekliyoruz biz. Varsa kanun arama özgürlüğümüzü kullanacağız. Yoksa da saygı duyacağız."
"Soruşturmanın bir an önce nihayete ermesini bekliyoruz" Şarkıcı Sıla'nın şiddet gördüğü iddiasıyla şikayetçi olduğu Ahmet Kural'ın ifade çağrılmasından sonra Sıla'nın avukatı Rezan Epözdemir adliye önünde açıklama yaptı: "Bir kısım tanıklar beyanda bulunmak istedi. Birisi beyanda bulunacak. Soruşturmanın gizliliğiyle ilgili. Bu tanıkları olaya ilişkin bilgiye haiz olan tanıklar olacak. Bunlar bir şekilde sabah bir kısmı magazin programlarında da yer aldı. Menajerine de mailler atılmış. Başsavcılık makamı uygun gördü, tanıklar dinlenecek. Soruşturmanın bir an önce nihayete ermesini bekliyoruz biz. Varsa kanun arama özgürlüğümüzü kullanacağız. Yoksa da saygı duyacağız."
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >