Ailelere anlatılması neredeyse imkansız 9 meslek grubu

Değişen zaman ve ilerleyen teknoloji, beraberinde çok sayıda meslek grubunun ortaya çıkmasını da sağlamıştır. Bu durum ise, dijital göçmenler tarafından anlaşılması güç meslek isimlerinin oluşmasına neden oldu.

Değişen zaman birçok şey gibi, ebeveynler tarafından anlaşılması güç mesleklerin ortaya çıkmasına da neden oldu. Bu meslekler ailelerin "Bizim çocuk da doktor, avukat, öğretmen oldu" övünmelerinden çok daha uzakta; kendilerinin dahi tanımlayamadığı türden.
İşte hem ailelerinizin konuya komşuya hem sizin ailelerinize anlatmakta zorlanacağınız meslekler!

Yatırım bankacılığı 
Ailelere anlatmanın yolu: Parası olanla paraya ihtiyacı olan insanları bir araya getirerek onların şirket, hisse ve benzeri alım satımına yardımcı olmak.
Yatırım bankacılığı Ailelere anlatmanın yolu: Parası olanla paraya ihtiyacı olan insanları bir araya getirerek onların şirket, hisse ve benzeri alım satımına yardımcı olmak.
Sosyal medya uzmanı
Ailelere anlatmanın yolu: Şirket adına sosyal medya kanalları aracılığıyla dünya ile iletişim kurmak.
Sosyal medya uzmanı Ailelere anlatmanın yolu: Şirket adına sosyal medya kanalları aracılığıyla dünya ile iletişim kurmak.
Radyo programcsı
Ailelere anlatmanın yolu: Herhangi bir radyo programını yönetmek ve müzikleri, konukları seçerek yayın akışını hazırlamak.
Radyo programcsı Ailelere anlatmanın yolu: Herhangi bir radyo programını yönetmek ve müzikleri, konukları seçerek yayın akışını hazırlamak.
Sosyolog
Ailelere anlatmanın yolu: İnsanların inançları ve davranış biçimlerini onlarla görüşüp anketler yaparak değerlendirmek.
Sosyolog Ailelere anlatmanın yolu: İnsanların inançları ve davranış biçimlerini onlarla görüşüp anketler yaparak değerlendirmek.
Redaktör 

	Metindeki her türlü başlık, gramer ve  yazım dili hatalarını düzeltip yazıyı okunur hale getirmek.
Redaktör Metindeki her türlü başlık, gramer ve yazım dili hatalarını düzeltip yazıyı okunur hale getirmek.
Veri bilimcisi 
Ailelere anlatmanın yolu: İş yerindeki bilgileri analiz ederek yöneticilerin doğru kararlar vermelerine yardımcı olmak.
Veri bilimcisi Ailelere anlatmanın yolu: İş yerindeki bilgileri analiz ederek yöneticilerin doğru kararlar vermelerine yardımcı olmak.
Aktüerlik 
Ailelere anlatmanın yolu: Bir şirketin gelecekte karşılaşabileceği finansal ve ekonomik riskleri değerlendirmek.
Aktüerlik Ailelere anlatmanın yolu: Bir şirketin gelecekte karşılaşabileceği finansal ve ekonomik riskleri değerlendirmek.
Kullanıcı arayüzü tasarımcısı 
Ailelere anlatmanın yolu: Bir internet sitesinin görüntüsünü tasarlamak.
Kullanıcı arayüzü tasarımcısı Ailelere anlatmanın yolu: Bir internet sitesinin görüntüsünü tasarlamak.
Moda tasarımcısı 
Onlar, giyim, aksesuar, ve ayakkabı özgün tasarımları taslağını her tasarım için kumaşlar ve desenler seçin ve tasarımlar üretmek için nasıl talimatlar sağlar.
Moda tasarımcısı Onlar, giyim, aksesuar, ve ayakkabı özgün tasarımları taslağını her tasarım için kumaşlar ve desenler seçin ve tasarımlar üretmek için nasıl talimatlar sağlar.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >