AK Parti'den CHP'nin kumpas iddiasına cevap: Kendi arkadaşlarına komplo kurdular

AK Parti sözcüsü Ömer Çelik: Bu yalan siyasetinin nereye varacağını izliyoruz. CHP kendi kendini imha eden bir parti. Bu yalan haberi üretenler iddiasından vazgeçti.
AK Parti sözcüsü Ömer Çelik: Bu yalan siyasetinin nereye varacağını izliyoruz. CHP kendi kendini imha eden bir parti. Bu yalan haberi üretenler iddiasından vazgeçti.

AK Parti sözcüsü Ömer Çelik, son günlerde gündemi meşgul eden 'Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne giden CHP'li' iddiasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Çelik, "CHP'de olan biten hiçbir şey bizi zerre kadar ilgilendirmez. Bunlar kendi partili arkadaşlarına komplo kuran, kendi kendini imha eden bir grup. Kendi partilerini alıp siyasi suikast yapıyorlar" dedi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, bir CHP'linin Beştepe'ye giderek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la görüştüğü iddialarına ilişkin yeni açıklamalarda bulundu. Sözcü Çelik, "Yalan siyaseti üzüntü verici. Bu haberi yapanlar bu haberin arkasından çekildiler. CHP genel merkezini ve CHP Genel Başkanı'nı gösterdiler. Bu haberin hedef aldığı CHP'li bir siyasetçi vardı o da genel merkezi işaret etti" ifadelerini kullandı.

Çelik'in açıklamalarından satır başları şöyle:

"Cumhurbaşkanımızı senaryonun içine çekmeye çalıştılar"

İddialarının hiçbir yerinde Cumhurbaşkanımız ve AK Parti yok. Rakiplerini yok etmek için ürkütücü senaryo üretenlerin Cumhurbaşkanımızı işin içine katmaya çalıştığını gördük. Cumhurbaşkanımız en güçlü ifadeyi ortaya koydu.

"CHP kendi kendini imha eden bir parti"

  • Kendi partilerini alıp siyasi suikast yapıyorlar. Bu yalan siyasetinin nereye varacağını izliyoruz. CHP kendi kendini imha eden bir parti. Bu yalan haberi üretenler iddiasından vazgeçti. Gelinen noktada CHP'nin bu kumpası kendi içinde ortaya çıktı. Halen özür dilemek yerine ısrar ediyorlarsa halen Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ni gösteren kim varsa bilin ki bu komplonun içindedir.

"Cumhurbaşkanımızdan özür dilemeliler"

Sayın Cumhurbaşkanımızdan özür dilemeleri gerekiyor. Bu meselede AK Parti yok, konuşması gereken CHP'dir. CHP içindeki mücadele bizi ilgilendirmiyor.

Komplo sarayda yazılmıştır ifadesini kullanan kim varsa bilinki bu işin içindedir. Kendi iç rekabetlerinde karşı tarafı itibarsızlaştıracak ilişkilere imza atıyorlar.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >