Akıbeti merak ediliyordu! "Milyonluk Resim" programı yayından mı kalktı?

Selçuk Yöntem

Selçuk Yöntem'in sunduğu Milyonluk Resim'in akıbeti belli oldu.

Selçuk Yöntem'in bir sezondur sunuculuğunu yaptığı Milyonluk Resim programının final yapacağı iddia ediliyordu. Bu iddialara televizyon gazetecisi Mesut Yar son noktayı koydu.

İşte Mesut Yar'ın yazısı
“Milyonluk Resim” (FOX) bir iki haftadır yayınlanmıyor. Okuyucu telaş etmiş. Soranlar çoğaldı. Yanıtı ilk ağızdan aldım... Yoğun dizi trafiğinde değerli bir iş olarak görülen yarışmayı “ezdirmemek” adına 1 aylık ara verilmiş... Selçuk Yöntem’in sunduğu yarışma 15 Nisan haftası sonrasında haftada iki bölüm olarak yayınlanacak. Yayına yaz boyunca da hiç ara verilmeyecek... Bu arada çekimler de aralıksız devam ediyor, bilginize. Hayırlısı!"
İşte Mesut Yar'ın yazısı “Milyonluk Resim” (FOX) bir iki haftadır yayınlanmıyor. Okuyucu telaş etmiş. Soranlar çoğaldı. Yanıtı ilk ağızdan aldım... Yoğun dizi trafiğinde değerli bir iş olarak görülen yarışmayı “ezdirmemek” adına 1 aylık ara verilmiş... Selçuk Yöntem’in sunduğu yarışma 15 Nisan haftası sonrasında haftada iki bölüm olarak yayınlanacak. Yayına yaz boyunca da hiç ara verilmeyecek... Bu arada çekimler de aralıksız devam ediyor, bilginize. Hayırlısı!"
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >