Akşam tüm planlarınızı erteleyin: Mehmetçik Kutlu Zafer'in ilk bölümü başlıyor

Mehmetçik Kutlu Zafer dizisi bu akşam 20:00'de TRT ekranlarında.
Mehmetçik Kutlu Zafer dizisi bu akşam 20:00'de TRT ekranlarında.

TRT'nin efsane dizisi Diriliş Ertuğrul'un senaristi ve yapımcısı Mehmet Bozdağ'ın senaristliğini ve yapımcılığını, Kamil Aydın’ın ise yönetmenliğini üstlendiği 'Mehmetçik Kutlu Zafer'in ilk bölümü yepyeni hikayesiyle bu akşam saat 20.00’de ekranlarda olacak.

Yapımcılığını Bozdağ Film ve yapımını Mehmet Bozdağ’ın üstlendiği TRT1’in iddialı dizilerinden “Mehmetçik Kutlu Zafer” bugün 20:00'de seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

Yapımcısı olduğu gibi, senaryosu da Mehmet Bozdağ tarafından kaleme alınan; yönetmenliğini Kamil Aydın’ın üstlendiği “Mehmetçik Kutlu Zafer”, Birinci Dünya Savaşı sonlarında Osmanlı topraklarında İngilizlere karşı kazanılan zaferi anlatıyor. Esareti kabul etmeyen kahramanların, dünyanın en güçlü ordularından birine karşı verdiği amansız mücadeleyi anlatan dizinin, sezonun en çok konuşulacak projelerden biri olacağı iddia ediliyor.

“Mehmetçik Kutlu Zafer” 23 Ekim Salı günü TRT1 ekranlarında izleyicisiyle buluşmak için hazırlanıyor.

 Kurulan plato, Hollywood’u aratmıyor
Türkiye’nin en büyük platosunun oluşturulduğu ve dönemin birebir gerçek ürünlerinin antikacılardan bir yılı aşkın bir sürede toplandığı; sanat ve dekor anlamında Türkiye sinema ve televizyon sektöründe de tarih yazacak “Mehmetçik Kutlu Zafer”, yeni sezonunda birbirinden başarılı oyuncularıyla da dikkat çekiyor. Mehmetçik Kutlu Zafer dizisi için İstanbul’da Riva’da 180 dönüm arazi üzerine kurulan platosu Hollywood filmlerinin platolarını aratmıyor.
Kurulan plato, Hollywood’u aratmıyor Türkiye’nin en büyük platosunun oluşturulduğu ve dönemin birebir gerçek ürünlerinin antikacılardan bir yılı aşkın bir sürede toplandığı; sanat ve dekor anlamında Türkiye sinema ve televizyon sektöründe de tarih yazacak “Mehmetçik Kutlu Zafer”, yeni sezonunda birbirinden başarılı oyuncularıyla da dikkat çekiyor. Mehmetçik Kutlu Zafer dizisi için İstanbul’da Riva’da 180 dönüm arazi üzerine kurulan platosu Hollywood filmlerinin platolarını aratmıyor.
Oyuncu kadrosu, konusu kadar sağlam
Hikayesi ve çekimleriyle izleyicileri ekrana bağlayacak dizide İsmail Hacıoğlu, Cansu Tosun, İsmail Ege Şaşmaz, Ogün Kaptanoğlu, Berk Erçer, Özgü Kaya, Dilşad Çelebi, İsmail Hakkı, Semih Ertürk, Cansu Fırıncı, Tansu Taşanlar, Fatih Dönmez, Emre Narcı, Yiğit Uçan, Burak Alp Yenilmez, Atakan Yarımdünya, Gökhan Karacık, Yıldırım Gücük, Hakan Örge, Mehmet Çelik ve Hakan Vanlı gibi başarılı isimler rol alıyor.
Oyuncu kadrosu, konusu kadar sağlam Hikayesi ve çekimleriyle izleyicileri ekrana bağlayacak dizide İsmail Hacıoğlu, Cansu Tosun, İsmail Ege Şaşmaz, Ogün Kaptanoğlu, Berk Erçer, Özgü Kaya, Dilşad Çelebi, İsmail Hakkı, Semih Ertürk, Cansu Fırıncı, Tansu Taşanlar, Fatih Dönmez, Emre Narcı, Yiğit Uçan, Burak Alp Yenilmez, Atakan Yarımdünya, Gökhan Karacık, Yıldırım Gücük, Hakan Örge, Mehmet Çelik ve Hakan Vanlı gibi başarılı isimler rol alıyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >