Aksaray'da kanlı çocuk kavgası: Arkadaşını sokak ortasında bıçakladı

Aksaray'da 14 yaşındaki iki çocuk arasında çıkan tartışma bıçaklı kavgaya döndü. Bacağından ve omzundan yaralanan çocuk hastaneye kaldırılırken, saldırgan arkadaşı kaçtı.
Aksaray’da sokak ortasında meydana gelen çocuk kavgası hastanede bitti. 14 yaşındaki bir çocuk, tartıştığı arkadaşının bıçaklı saldırısına uğradı.
Tartışma kavgaya dönüştü, bıçak çekti
Olay, Ereğli Kapı Mahallesi’nde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, 14 yaşındaki A.K.E. ile arkadaşı olduğu öğrenilen yaşıtı arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Sözlü tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Yanında taşıdığı bıçağı çıkaran saldırgan çocuk, arkadaşı A.K.E.’yi bacağından ve omuz kısmından bıçaklayarak yaraladı.

Yaralı çocuk hastaneye kaldırıldı
Kanlar içinde kalan çocuğu gören çevredeki vatandaşlar durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, ilk müdahaleyi yaptıktan sonra yaralı A.K.E.'yi ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine kaldırdı. Tedavi altına alınan çocuğun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Saldırgan arkadaş kayıplara karıştı
Olayı gerçekleştirdiği iddia edilen çocuk, saldırının ardından hızla olay yerinden uzaklaşarak kayıplara karıştı. Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı olayla ilgili tahkikat başlatırken, polis ekipleri kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.













